kärlek


Jag har världens bästa pojkvän! ♥

Villavslutning

Wooops! Har inte haft nån ork att uppdatera what so ever. Det har varit en tung men riktigt rolig vecka med våra gulisar! Ser verkligen fram emot detta år.
Ikväll bär det av på fest till Singsby. Har redan feelisen på topp så det blir nog en bra kväll! Fast borde kanske kolla ut vad jag ska ta på mig nuuu.. Annars blir väl älskliong helt galen crazy på mig när han kommer hem. Tss, bajs!


Haha, förra året på villavslutning. Blond, full och glad!

24 augusti

Mitt hjärta slog så hårt imorse när Pelles väckarklocka ringde, jag var totalt förvirrad. Drömde helt knasigt inatt och när jag vaknade trodde jag att allt var sant. Så när jag insåg att det inte var så kramade jag om min älskling så hårt jag bara kunde!

Jag älskar dig, så mycket ♥

23 augusti

Första skoldagen idag. Eller vi har haft vår sista del av tutorutbildningen. Det var jätte mysigt att se alla igen! Vi fick en massa information, gick rundvandring i skolan och lekte lekar. Och imorgon börjar gulisarna och vårat jobb som tutorer. Det ska bli så roligt! Ska få gå omkring iklädd halare hela veckan typ, skööööne! Och om typ två timmar ska jag och ha en myskväll med alla tutorer, filosofera lite.


Btw, kom ihåg att gratta min fina lillasyster på hennes 17års dag idag! Love you sis ♥

22 augusti

Gårkvällen var riktigt bra! Vi pratade, skrattade, drack och dansade. Vi förfestade i Saras nya lägenhet och sen bar det av till Ollis. Haha, vi tog en massa bilder och denhär är den mest normala. Detdär gör vi om, snart!




Har haft en jätte mysig dag med min älskling idag! I love you

-




Leeeeeejdon! Påriktigt, is it me?

19 augusti



Höhö, jag och Elvis satt hela kvällen på balkongen igår och myste. Herregud, tänk att man måste klä på sig jacka och halsduk redan. Okej, jag tog på mig lite extra eftersom jag är sjuk men iaf! Det var riktigt kyligt där ute igår. Usch, är sommaren förbi redan?

Skolan börjar på månda. Eller då ska vi alla tutorer träffas och gå igenom en massa saker inför gulisarnas skolstart på tisdagen. Själv börjar jag 2.9. Okej, jag kan inte fatta att jag säger dethär men.. Jag längtar till att få börja igen! Det ska bli så roligt att få agera tutor. Imorgon har jag planerat att jag ska åka till stan och shoppa nya kläder och skolgrejer. Är i desperat behov av en ny kalender, and fast!

Oh well. Ska fortsätta min dag med lunch och mera Friends.

OCH, endast 3 dagar nuuuu! Lördagen blir ledgendary! Haha

nostalgitrip























Ååååh crap, vad jag saknar kunipojkarna! My boys. Sitter och är på skitbra humör och tittar på en massa bilder från förra sommaren. Än i sommar/höst ska jag banne mig ha en dunderfest med dessa underbara människor!

17 augusti

Ååh, idag är jag både den slutaste och den lyckligaste människan på jorden! Är sjuk pånytt, går på min andra antibiotikakur nu och imorgon ska jag till HVC och röntga mina bihålor för att se så jag inte behöver punktera dom. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver det. Det låter ganska äckligt att få en slang uppstoppad i näsan..
Men ingenting annat har nån betydelse när Pelle är med. Mitt hjärta har slagit så hårt idag att jag trodde det skulle hoppa ur bröstet på mig.
Jag älskar dig ♥

lördag

Blir en hemmakväll med familjen ikväll, härligt! Ska jobba ännu imorgon och på måndag. Tror jag ska kolla Sex and the city hela kvällen, yupyup. Det blir bra! Fast jag saknar nog min älskling. Men på måndag får jag träffa honom igen. Btw, torsdagen var bra.. och dålig. Lite av varje. Men vad vore en Olliskväll vara utan lite drama? Oh well. Det var jävla härligt att få umgås med Minna igen iaf. Det får verkligen inte ta lika länge till nästa gång!
Också, one week to go. Nedräkningen till nästa lördag har börjat!
Har nån nåt tips på filmer eller låtar?

konstens natt



Ut med min älskade Minna ikväll! Allt för längesen! ♥



Jag och hjärtat mitt hade myskväll igår. Åååååh, jag spricker snart! I'm so in love ♥

skit i öra

Gaah usch! Ursäkta, jag absolut ingen lust att skriva nånting här nujust. Jag har haft jävligt dåliga dagar! Som tur vände allt igår när jag äntligen fick ligga och kramas med min älskling igen. Pelle får mig alltid att må bättre. Sötis!

Btw, jag har så lock för högra örat. Hur får man bort det? Det är ett obehagligt tryck på hela högra sidan av mitt huvud. Bläää



Dethär är varför jag aldrig låter mig själv bli sjuk. I hate it!

söndag

Oh yes yes yes. Igår var vi ett helt stort gäng på poolparty till Tropiclandia. Och jäklar vad det var bra! Man kunde inte ens tro att vi befann oss i Vasa. Jag hoppas verkligen att dom orndar flera såna evenemang. Ni som inte var där missade nog. Det var folk överallt, bra musik och sprit. Vi dansade i vattnet hela kvällen så idag är jag helt slut i benen.

Idag är det söndagsmys som står på schemat. Sötis är nujust i Sundom men han kommer hit snart igen.



Now I've got nothing left to lose
You take your time to choose
I can tell you now without a trace of fear

That my love will be forever
And we'll die, we'll die together
But lie, I will never
Cause our love will be forever ♥

Angel e bäst!

äntligen sol

Åååh, I can see the light! Äntligen tittar solen fram. Den har jag väntat på länge nu, den har ju varit borta heeela min semester. HM! Har varit sjuk nu enda sen vi kom hem från Åland. Fick antibiotika i tisdags för bihålorna och så har jag haft feber och är dunderförkyld! Har inte mätt feber än idag men jag känner att jag möjligtvis har lite stegring ännu. Men som tur är har jag ju min älskling som tar hand om mig ♥
Vad ska folk göra ihelgen då? Poolparty på Tropiclandia lockar men jag skulle gärna vilja ha med mig en till brud. Vågar inte fara dit med en massa killar, höhö.



Hihi, Sini skickade en massa söta bilder på mig och sötis från Rockperry. Jag är helt upp över öronen förälskad i min Pelle! ♥

tredje



I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place ♥
RSS 2.0