Saturday, party day

Äntligen en lördag när jag inte behöver jobba! Men ska på förlovningskalas med familjen då istället. Jag hoppas verkligen på smörgåstårta, höhö. Sen blir det att fara med Jessica tillbaka till stan. Ikväll blir det fest! Hos mig först och sen på Ollis, it's gonna be a good night!

Och jag får äntligen träffa Steffe igen, wohooo! Det är bara bra saker med denhär dagen, yee.









Bilder från Halloween förra året. Och jag saknar inte min gamla lägenhet det minsta!

nya tider

3 timmar senare...

Fredagsmys

Är hemma i älskade Vörå nu. Har varit på jobb 16-21:30 idag och så ska jag ännu imorgonbitti 8-13. Sen är jag ledig två veckor från jobbet, skööönt! Vad tänker folk göra ihelgen då? Har ingen aning alls om vad jag skulle vilja hitta på.. Hmm? Oh well, det ordnar väl sig.

Yee, äntligen har jag tagit tummen ur röven och beställt klipp- och färgningstid! Börjar ju bli blond tillbaka snart tydligen. Oh no, haha.



Nej nu fortsätter väl Idol snart.

Are you lonesome tonight?

Usch, jag tycker inte alls om att vara ensam! Pelle bestämde sig för att sova i Sundom inatt så jag ska sova själv här. Jag har aldrig gjort det förr! Jag måste verkligen skaffa mig en bil nu snart så jag också kan spendera mer tid i Sundom.


"You know you're in love when you can't fall asleep,
because reality in finally better than your dreams."

Onsdag

I have no idea vad som händer nujust. Men det ordnar nog sig.

Igår var vi tutorer och gulisar till Tropiclandia och badade. Det var jätteskoj och så jäkla skönt!  Sen for jag, Soski och Madde till Soskis en stund så jag fick fixa till mig. Och så bar det av till ollis. Men jag stannade typ en timma max, sen kom Pelle efter mig. Alltså, jag orkar inte vara på krog längre. Det var likadant i lördags. Jag for hem efter typ en timma på Olivers. Det är inte roligt längre! Kanske börjar jag bli gammal men jag sitter hellre hemma, ja med Pelle, än far på krog.

Oh well

7 oktober

Day 2. Lika skoj som igår! Först hade vi matte, bra då eleverna lär läraren. Sen blev det modde och flera "nääää, måst vi?" Jaa, det måste ni! Efter hade vi biologi. Vi läste om tundran och vilka djur som lever där. Sen blev det jumpa med trean och fyran igen, samma som igår. Och tillsist hade vi historia. Igen, roligt när eleverna lär läraren. Höhö, oh well. Vi jobbade alla tillsammans.

Bästa idag; "Vad studerar du?" jag förklarar och säger "Jag går i samma skola som där de utbildar lärare." "Kan itt to byt å vaar lärar å?" "Nej det skulle ta mig 4år så ni har hunnit gå ut när jag är klar." "Men vi kan nåo ga om nagär gangor så vi får ha te!" Aaaw, sötungar! Jag pratar absolut högsvenska med barnen, försöker iaf.

Så, tummen upp för denna dag också!



Annars så har jag bara tänkt lite på det som jag inte ska tänka på idag..

6 oktober

Jaha. Första dagen på Vörå Norra avklarad. And I'm lovin it! Första timmen hade vi matte. Haha, satt och räknade med mamma igår för jag kom ju inte ihåg nånting! Ingen räknar ju division med trappa längre. Sen andra timmen hade vi modde, det gick bra. Sen musik, det var min favorit. Vi satt och lyssnade på en massa låtar och sen betygsatte vi alla, Detroit rock city-KISS vann. Och tillsist hade vi jumpa.

Vikarierar ju pappa så jag har åk5-6. Dom är så härliga! Bästa idag var när en flicka frågade; "Hödo, kan to kom hiid å va jäär tå papp din slutar?" Aaaw, jag dör!



Can't wait till imorgon!

5 oktober

Blää. Sitter hemma nu och väntar på att älskling ska komma hem. Åker iväg till Vörå idag jag, ska vikariera på pappas skola ons-fre och så har jag jobb på S-market på lördag. Jag tror det blir den längsta tid jag och Pelle har varit ifrån varandra, usch. Men det ska nog bli roligt att få jobba på skolan. Hoppas bara inte alla barn är dumma mot mig, höhö.


I lo- lo- loooove you

Fly away

Ååh, sitter och tittar på en massa resor här för mig själv. Först och främst hoppas jag vår Skellefteå resa blir av. Aaah, Brolle!! Haha.


Sen vill jag till södern! Helst Cypern eller Kreta, fast allting  duger sålänge det är varmt! Och inte detta skitväder som vi har här i Vasa. AAAHH, där nånstans skulle jag och Minna ligga! Yeah


Och sist skulle det vara jättekul att åka till Dubai och hälsa på Sini! Jag kunde ju bo hos henne då så det skulle ju kanske inte bli så himla dyrt.


Hmm, jag vill så mycket.
RSS 2.0