2602

Åååh, har spenderat dagen i slalombacken, på slalomskidor! Har inte stått på skidor sedan jag slutade tävla, vilket är 4år sedan. Men gud vad kul jag haft! Vill verkligen tillbaka i backen igen. Vill tävla igen! MEN, jag känner nu redan efter 4 timmar i backen att mina knän inte håller mera än så. Skit också!
Fast även om jag inte kan börja tävla igen, pga knäna och jag har blivit för gammal, så ska jag tillbaka i backen! Nån som behöver en skidlärare?


Hush little baby, don't you cry
Yeah, I know he hurt you
But it ain't the end of your life

Cause I'm right here waiting
With open arms
I know you might feel shattered
But love should never bring you home

So consider this the moment
As defining who you are
And I can fix what's broken
And here's how I'll start

Just come with your heart
And leave the press to me
And I promise I will be
And I'll be your cure
Show me where it hurts
And I know that I can be
The medicine you need
Baby, I'll be your cure
Your cure

Minna

2502

Gud vad man kan bli irriterad på folk!!! Jag ska sluta bry mig. Sluta bry mig om andras känslor, sluta bry mig om andras problem, sluta bry mig i att försöka hjälpa till. För tydligen så hur man än fösöker så är det ingen som uppskattar det man gör.
Sen finns det ju dem som gör narr av en när man försöker förklara att man är irriterad och vill ha helst LITE medlidande! Men nej. No one ever gives you a break!

2402

Har varit på en liten minimässa till Vasa Yrkesinstitut idag på morgonen. Det gick ju...bra! Haha, jag och Harald hade absolut ingen aning om vad vi höll på med. Men jösses jag trodde jag hade kommit fel när vi kom in i skolan. Det fanns ett rosa café, palmer och en uteterass inomhus, inga limsaautomater, en helt ny fotostudio OCH en filmstudio och en massa regler! Jag menar, vad var det för årtionde när vi gick där? Stenåldern? Höhö. Och allas vår Nicke, han var helt i extas och ville visa mig allt! Han är nog lite gullig.

VAKA06R, 2006 - 2009







-



Du är allt, Tony <3

-

I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In everything
I want you to see me
In your every dream
The way that I taste you, feel you, breathe you, need you
I want you to need me, need me
Like I need you

hjärta



Du är verkligen min bästa vän!

-

Jag funderar på att sammanställa en manual över manligt beteende. Tänk hur rik jag skulle bli! Fast å andra sidan så tror jag mig veta en massa om karar MEN de bevisar om och om igen hur fel jag har. Jag hatar män!
Jag tror jag ska bli nunna..

Penkkis


Det är inte bra att vara mull.. Men  penkkis var inte så hemskt som jag trodde det skulle vara, ganska roligt iallafall. :p Men äggröran man fick i håret satt som sten, det var inte lätt att få ur håret! :s Har duschat 3 gånger sedan jag kom hem och spenderade en halvtimme med att bara försöka kamma ur all gegga! :p Men nu är jag ren och fräsch igen! ;D

1802

Haha, var just på stan och spanade in abiturienterna som åker runt på sina lastbilsflak. Tänk att det redan har gått ett år sedan vi stod där och skrek lungorna tomma. Jag saknar nog min gymnasieklass.
Men jag måste faktiskt säga att årets abi var klent. Ingen skrek och det var bara ungefär fyra lastbilar ute. OCH svenska abina från vyi var ju inte ens med på flaket!

Länge leve ABI 09!





Leijonat

Finland - Vitryssland
Lejonens första match i ishockey håller på som bäst. Spännande till tusen! Har snart inga naglar kvar!


1602

Herregud vilken dröm jag hade inatt. Vaknade och hyperventilerade och hjärtat slog dubbelt så hårt! Allt var så verkligt. Det tog en stund innan jag kunde lugna ner mig och somna om. Usch! Detdär kommer följa mig hela dagen..

Det är ju annars Fastlaskiainen idag! Ska först till skolan på föreläsning och sen till fiskarstranden på pulkatävling. Politivas pulka är så grymt snygg! Självklart vinner vi.
Skål på det! Nu måste jag duscha...

ciao!
love you lilsis

stress, stress och åter stress...

... ursäkta för dålig uppdatering! Har verkligen fullt upp med skolan, bara en massa stressande! längtar till helgen, då jag får sova! :p Nu ska jag gå och ta en lång varm dusch och sen gå och sova!

Ha det så bra! :D

Peace!

Love you sis

<3












Det är sånahär dagar som jag verkligen förstår hur mycket jag älskar denna människa jag lever tillsammans med! Han är smart, rolig, jordnära och helt fantastisk. Han ger mig kärlek i mängder jag aldrig kunnat drömma om, han finns vid min sida och får mig känna trygghet.
Tony är inte bara min stora kärlek, min enda kärlek. Han är min bästa vän, den jag delar alla mina känslor och tankar med. Jag älskar dig Tony Lundholm! Vi har snart varit tillsammans i 1,5år och jag ser verkligen fram emot en framtid med dig.

Din Jessica

Mad world


Rest in peace
You are missed
and loved

-

Två telefonsamtal på två dagar, kan det bli mycket värre nu? Jag gråter inget idag, känner mig bara så tom.
Ta vara på varandra!

-

Ett telefonsamtal och hela världen rasar samman runt omkring mig.. Mitt hjärta slår så hårt av ren panik. Plötsligt är jag helt tom inuti och jag befinner mig på helt fel plats just nu. Här sitter jag, ensam..

Mama, I'm coming home!

:)


Now, the party don't start until I walk in!
ska ut på äventyr med världens bästa Sofia & Jessica ikväll, lovely

Torsdag

Hejsan, sitter henna ännu, och flera dagar blir det, febern håller i sig såå, ingen skola imorgon heller.. GAAH jag dör av tristess! :( Aja, hittar väl nog på ngt att göra.. Men alla verkar ha så roligt i skolan och jag sitter här och möglar. Jaa-a man kan inte vara normal om man längtar till skolan :o Får se om jag trotsar febern iaf och far iväg till skolan iaf imorgon, får se.. Nu väntar jag på att Jon and Kate plus eight ska börja :) Under tiden underhåller jag mig med musik :)

Ha det bäst! :D

Peace!



Love u sis

0402

Höhö, har varit i skolan idag på personalkaffe med styrelsen. Sen hade jag en trevlig lunch med Ida och nu sitter jag hemma och skrattar åt Top Model tjejerna. Fick ett ännu trevligare mejl av min lärare nyss, trevligt för mig iaf, ingen föreläsning idag!! Så nu har jag bestämt att jag ska gå ut på shoppingrunda istället, hihi.



ciao!
love you lilsis

0302

Åååh jag har så tråkigt! Har suttit ensam hemma nu i 3 dagar, skulle gärna vilja ha lite sällskap. Men alla lever tydligen så upptagna liv så ingen har tid.. Och jag som tycker att jag har mycket på schemat.




Bilden är från lagertömningen, grymt kul!

-



what does not kill you, will only make you stronger

Måndag..

Hejsan, hur har ni det? Usel uppdatering, jag vet, lovar att förbättra mig! Själv mår jag inte så bra, har blivit riktigt förkyld och känner att ja troligen har lite feber.. usch! Har varit riktigt trött idag i skolan, får se om jag årkar fara imorgon.. Slutade två idag, så nu har jag kakao framför mig här och försöker hålla halsen i skick!
Hur har er dag varit? :)

Ha det bäst! :D

Peace!
RSS 2.0