wednesday night

Skön onsdag kväll. Ligger på soffan med tända ljus i hela rummet och kollar på Desperate Housewives. Och om ungeför en kvart kommer gullegrynet hem, jeej! Ska pussas och kramas som aldrig förr ikväll.


Min fina vägg ovanför sängen. Borde komma mig till Jakobsberg och ta en shoppingtur till Chili igen!

Autumn

Skulle redigera bilderna men min dator är åt helvete och samarbetar inte för fem cent heller!!!! Så det blir orginalen istället.









hihi

you are my diamond

Har en bättre dag idag. Men jag var endå grymt arg imorse när väckarklockan ringde, hade inte alls lust att stiga upp. Det kliar nog lite i fingrarna när jag tittar ut. Det är typ bästa ljuset på hela dagen där ute nu, jag borde nog ta upp mitt fotograferande igen.. Kanske om jag orkar gå ut en stund när jag kommer till älskade Vörå idag.

for tillbaka till södra finland igår för sista gången, så på fredag får jag tillbaka honom på heltid igen, hihi.



I’m a rich girl
When I am with you
I know
You are my whole world
And I will never let you go
I can’t explain
How you light me up inside
I radiate and
That’s not something you can buy

You’re my diamond
when I’m with you, I shine
I’ll be with you every day
So every day I’ll shine so bright

'cause you had a bad day

Jag tycker illa om allt folk idag. Alla är dumma i huvudet! Vill bara ut och fota och inte sitta instängd på ett kontor och glo på en dataskärm! Skit liv.. Jävla fint att vara på dåligt humör idag, just idag.
Det känns fan som jag håller på och tappar allt, och alla. Varför folk inte förstår att min åsikt är som den är fattar jag inte. Hur svårt kan det va?! Well, tro inte att jag ställer upp sen.

Jag fick inlämnat mitt mitt idépapper till min kandidatavhandling idag. Så nu får jag börja skriva den, jeee. Strö salt i såren bara..


puss me nudå!

lovely sunday

Söndagar är endå bäst. Är i Veikars nu, sover på soffan och jag kollar på tv och äter vindruvor. Det blev en helt lyckad kväll igår på Ollis och Fontana, mycket skratt, dans och kärlek. Och imorgon blir det jobb igen.. Det känns nog aningen krävande, skulle verkligen inte ha lust. Oh well. Får ju komma hem igen och kramas efteråt.
Nu dör datorn, goodbye.

förresten


Haha jag kom på en grej jag läste på damvessa på Gloria i söndags. Nån hade skrivit på dörren "....was here 6.8.2011" Så var det nåt ljushuvud som hade skrivit under "Haha loser ja va på maxmodansin" Hur klockrent som helst, haha. Folk är ganska dumma.

Jag vill bara att klockan ska bli 4 så jag får åka hem och kramas!

to make you feel my love

Jag fattar inte vad jag gör för fel med skit blogg.se då jag inte får in nån video längre i inläggen.. Oh well.
http://www.youtube.com/watch?v=0put0_a--Ng Den är fin allafall.

Make you feel my love - Adele

When the rain is blowing in your face
and the whole world is on your case
I could offer you a warm embrace
to make you feel my love

When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you for a million years
to make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet
but I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No, There's nothing that I wouldn't do
to make you feel my love

The storms are raging on the rolling sea
and on the highway of regret
The winds of change are blowing wild and free
You ain't seen nothing like me yet

I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the earth for you
to make you feel my love
To make you feel my love

monday morning

Oj oj oj. Vilken vecka det var förra veckan. Bloggen fick lida lite. Det vara bara ur och i varje dag så jag hade knappt tid att tänka. Men jävlar vad roligt jag har haft! Och att ha hem världens bästa pojkvän gör livet så mycket bättre på alla sätt och vis Han for tillbaka till södra finland imorse och jag saknar honom helt sjukt mycket redan.. Fredag kom!

Bilder från hela förra veckan kommer senare ikväll när jag fått in dem på datorn. Ska hem till älskade Vörå idag, börjar bli en tid sen. Ska gå på långpromenad i höstvädret med Elvis och bada bastu ikväll har jag bestämt, wunderbart!

Here we go again



Peffans gulis - check!
SVF's gulis - ikväll!
♥ kommer hem - imorgon!

oh happy day

happy day

När man var liten och gick i lågstadiet skickade man lappar till varandra där det stod "Får jag chans på dig?" och då hade man tre alternativ "Ja, Nej och Kanske". Men i dagens moderna värld så får man en förhållandeförfrågan på Facebook. "Vill du lägga till Jonas Rabb som din pojkvän? Bekräfta ditt förhållande" How romantic. Men jag tyckte det va jätte sött och tryckte föstås på bekräfta.

Hihi, puss på mitt

Ny friss

Har varit till frissan idag och äntligen fått bort min underbara utväxt. Klippte också pannlugg, fick ett infall bara. Haha. Men är helt nöjd. Sen for jag till skolan och har varit på första kandsemi. Det var förvirrande och inspirerade på samma gång.

Ikväll är det Peffans gulis som gäller. Jag, Anna och Beckis ska stå på torget och hålla en Pampas punkt. It will be awesome! Sen imorgon har SVF gulis. Då ska jag vara lagledare tillsammans med Sandra och gå runt i stan med en gulisgrupp. Oh well.

Saknar mitt


is in such a mood I could piss off a happy meal


Second chances they don't ever matter
people never change!

10 pillows later and it still doesn't feel like your arms

it's my party I dance if I want to

Pust och stön. Verkligen jobbigt att stiga upp kl 6 imorse.. Men jag tar en lite kortare arbetsdag idag så det ska väl gå. Åbo resan blev riktigt lyckad! Även om jag gärna hade dödat mitt resesällskap innan vi ens kommit till Björneborg påväg till Åbo! Haha nä, dom är nog söta, ibland. Fick ju träffa Sofia och Harry också, det var asbra! Sen på lördagkväll stack vi till Fortet och drack alldeles för billiga drinkar.. Lagom roligt igår.

Och ikväll far ♥ tillbaka till södra finland.. Sucks


Someone like you

dagen efter dagen före

Fuuuck me! Har haft feber nu hela veckan och det vill inte gå bort! Har också fått världens migrän huvudvärk till på köpet. Jag har inte tid att vara sjuk! Och panadol funkar inte längre... Well. Har varit på planeringsmöte av gulisintagningen näsata vecka ikväll. It's gonna be awesome! Jag ska vara lagledare och ska banne mig vinna, haha.

Gårdagens lär dig sitza sitz var asbäst! Gusse och Kix gjorde ett underbart jobb som toastisar och feelisen var på topp. Efteråt drog vi iväg till Fontana. Haha det är bra att ha kontakter säger jag bara. Jag och Ida dansade och blev fotograferade av en konstig gubbe. Så jag är aningen rädd för vilka bilder det kommer komma upp. Haha nej mamma, don't worry! Jag gjorde mig dock inte så jätte bra på personalfotot idag. Haha, killen sa när vi var färdiga "ja nog fick vi en okej bild" TACK!

Jeee, imorgon är det fredag! Oj vad jag har längtat. Denhär tiden imorgon får jag mysa, hihi. Och så sticker jag iväg till Åbo på lördag med fyra killar. It will be awesome!


hjärta

new shoes

Jag fick mina efterlängtade skor från Ellos idag. Och dom passade, wohoo!! Ikväll ska jag och lära mig sitza för tredje gången. Det är 115 anmälda så it's gonna be awesome! Fast å andra sidan så har jag lite feber.. Har haft det sedan helgen och det vill inte gå bort. Men, det blir att dricka en kopp finrexin innan sitzen så kör vi.

Och snart är det fredag, miss you.


Ignorera mitt skitiga golv, jag håller på och städar.

bubbly

It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
'Cause you make me smile.
Baby just take your time now,
Holding me tight.

It don't matter when I'm coming home to you

rise and shine

Gomåron yxskaft, som vi brukar säga i Vörå. Själv har jag varit vaken sen 03:40 inatt/imorse. Har sovit runt 3 timmar inatt, suttit förgäves på matkis och väntat på ett tåg och till och med varit en sväng till Seinäjoki också. Fast endå är jag förvånansvärt pigg, kanske nåt man borde sporta med oftare att sova mindre? Fråga mig igen om den saken när jag slutat jobbet.

Har just kommit till jobbet nu och sitter och längtar till fredagen. Fem dagar är ju typ skit länge.. Blä.


Annars leker livet. Bilden är tagen från kvällen då jag tatuerade mig. Jag vill tatuera mig igeeeeeeeeen!

du får passa dig som satan


Ny favoritlåt, Satan i Gatan-Veronica Maggio

to be every part of me


Maybe I will never be
Who I was before
Maybe I don't even know her anymore
Maybe who I am today
Ain't so far from yesterday
Can I find the way to be every part of me?

RSS 2.0