oh happy day..?

Fy satan, har suttit med statistik hela kvällen och än är jag inte klar. Vad fan är en regressionslinje?! Både jag och pappa har suttit och läst alla Fjalles papper men inte blev vi klokare för det.. Typiskt Fjalle.. Om man får skriva en utvärdering efter kursen så tänker jag skriva på övriga kommentarer "sparka gubben!"

Meeeen gott folk, imorgon är det nyår. Wohoo! Känner på mig att det kommer bli helt fantastiskt.Yeah yeah, wow wow.


Jag älskar min Pelle!!!

lovely

Hihi, igår was a first. Jag och Pelle bjöd Steffe och Kenneth på mat i Sundom, hehe. Jag gjorde pepparbiff, potatis och sallad, mmums! Sen satt vi och pratade skit, drack några öl och försökte få min mokkula att fungera genom en ölburk.

Idag har jag städat färdigt och ska senare gå på stan med Ida. Vi ska försöka oss på lite mellandagsrea.

Hihi, jag och älskling hade vår egna lilla julafton igår. Jag fick världens finaste halsband av honom!! Och jag gav honom en tröja och en roll-on som man ska lägga under ögonen för att få bort mörka ringar, haha.


I'm so happy!!!!!

Tuesday

Tjolahopp! Eftersom min julstädning inte riktigt fick det resultat jag ville ha så satsar jag på nyårsstädning istället. Nu skiner, bokstavligen talat, mitt kök och sängen har fått nya fräscha sängkläder. Jag ska snart fortsätta med vardagsrummet men först måste jag äta lite.

Julhelgen var lika som alltid. Den var över lika snabbt som den kom. Men åh vad glad jag är över mina julklappar! Jag fick en massa grejer till lägenheten så den börjar bli riktigt mysig nu.

Spana in min snygga julgran!

2010

ÅRET.
Hur har året 2010 varit för dig?
 -  fantastiskt
Bättre än förra året? - alla år har sin charm
Har du flyttat under år 2010? - aa-a
Har du hittat en ny låt som du älskar?
 - jo
Isåfall vilken? - typ nån
Har du druckit alkohol? - jaa
Har du kysst en främling?
 - hihi jaa, thank God!

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2010? - Pällää ♥
Har du varit kär? -  no e ja!
Har du sagt jag älskar dig till någon? -  jaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? -  jaa
Har du haft ett hemligt förhållande? -  lite hemlit no

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord?
 - nej
Har någon i din släkt avlidit? - ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - kan händ
Varit i slagsmål? - mjo?

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - nej
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? - höhö
Har du ljugit för en vän? - jo
Har du varit ute en hel natt? - nääe, ja e för gammal för sånt
Har du blivit tagen av polisen? - näj
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jadå
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön?
 - ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Åbo Akademi
Har någon varit elak mot dig i skolan?
 - Soski nåo ;) nånej
Har du gjort ngt framsteg? - haha
Haft alla rätt på ett prov? - haha..

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - ja
Har du många vänner? - tillräckligt
Har du förlorat en vän? - tror inte det
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - nje


Haha, i brist på annat när alla andra spelar nåt sällskapsspel.
Juli 2010

Juldagen

Jaha, det var den julen. Nu får vi vänta ett år till på nästa. Har precis ätit mer julmat och ska snart göra mig klar. Vi ska alla fara på bio idag, Narnia i 3D. Det blir säkert skitbra! Och imorgon blir det shopping för hela slanten, yee! Det, näst efter julklapparna, som jag ser mest fram emot, hehe.

Sen far vi hem med båten imorgonkväll, är typ jätte tidigt i Åbo på måndagmorgon. Och då får jag fara hem till min älskling, hihiii. I miss him so much!

Ho ho ho

Jaha, då var vi här iår igen. Julmaten ligger fint i magen och mössens sysång skrålar ur tvn. Sen blir det det alla väntar på, julklapparna! Det var många som det stod "Jessica" på, heheee.

God Jul allihopa!

suck

Har jobbat 4 timmar idag, och för första gången var det jätte härligt. Har ju inte jobbat ordentligt på flera månader. Hehe, sitter och tittar på Djungelboken med mamma och pappa just nu. Det påminner mest om Kalles jul.

Och imorgon bär det av till Sverige.

Och jag saknar min älskling redan..


Ååh Jay Smith!!

you

love me little sister

Jessica & Josefin, jessjoss va hejtär ni?, storasyster och lillasyster ♥
och coolaste tröjan som mamma och Niisi har fixat åt mig!

Tjoho!

Sitter på Vörå Norra skola nujust, har håltimme för tillfället. Ska ha innejumpa med kidsen kl 14. Är här och vikarierar pappa idag när han är och installerar sig på sitt nya jobb. Det är så roligt att vara tillbaka här igen med femman-sexan!

Jaha, det har väl inte hänt så mycket sen sist. Vi hade styrelsekväll förra tisdagen. Det var en jätte lyckad lväll med mycket skratt och lek, hehe. Märkte först när jag kom hem hur full jag egentligen var.

Sen i lördags hade jag och ida&jessica en liten julfest hos Jessica, sen bar det av till Ollis. Det var också en jätte lyckad kväll! Det var så skönt att få umgås med dem igen.

Bilder från båda kvällarna kommer sen när jag har orkat lägga dem på datorn, höhö. (lat)

Och på torsdag sticker jag och familjen till Sverige för att fira jul.

OCH JAA, gratta min underbara vän Steffe på sin födelsedag idag!
hon lägger vi en bild på

Bara för att

Bara för att Ida tjatar så mycket ska jag skriva några rader om mitt underbart händelserika liv. Igår var jag och älskling i Sundom och skottade snö och gjorde fint på gården. Vi besökte också Sundom butiken och herregud vad dyrt allt var! En Polly godispåse kostade 3€, maj gaad! Så jag bestämde mig för att jag ska öppna ett S-market där nånstans i nån lada, höhö.

Ikväll blir det styrelsekväll där vi ska dricka upp alla gåvor som vi fick på julfesten. Woohoo! It's gonna be fantastic.


Jag å snåravalpin Ida på vappen 08?

TEAM JAY

this is life

Jag gick hem från skolan med Gustaf idag och han berättade om sina slalomresor till Norge och jag började längta så! Jag vill också till fjällen! Jag ska till fjällen i vinter! -10, solsken, snowboard och öl, DET är livet.
Fast idag fick jag nöja mig med att gå ner till stranden och fota lite. Fan vad fint det var!











Min vän

Jag har en vän, en bästa vän. En vän som jag inte haft kontakt med på jävligt länge nu. En vän som inte har tyckt om mig speciellt mycket på senare tid. En vän som jag också irriterat mig på. En vän som jag saknar. En vän som jag älskar. En vän, som jag vill ha tillbaka.

Jag hatar denna situation som vi befinner oss i. Jag hatar att vi inte har pratat med varandra tidigare. Jag hatar att vi inte rett ut våra problem. Jag hatar, att du hatar mig.



Right?

feels like monday

Sitter i skolan nu som bäst, börjar om typ en halvtimma. Blä, är totalt less på allt just nu. Allt bara kommer emot nu såhär före julen. Fick veta igår att jag ska tenta på fredag, fast jag trodde det var nästa fredag. Och det är tre böcker som ska läsas! Yess. Och så ska vårt intervjuarbete vara klart nästa vecka och bla bla bla..

Yäk! Nu måste jag börja aktivera mig..

Men härligt sällskap har jag ju iaf.


Anyone can be passionate, but it takes real lovers to be silly ♥

skitin

Satans jävla satans jävla satans jävla helvetes skit i fanskape! Satans jävla satans jävla satans jävla helvetes skit i fanskape! Satans jävla satans jävla satans jävla helvetes skit i fanskape! Satans jävla satans jävla satans jävla helvetes skit i fanskape! Satans jävla satans jävla satans jävla helvetes skit i fanskape! Satans jävla satans jävla satans jävla helvetes skit i fanskape! Satans jävla satans jävla satans jävla helvetes skit i fanskape!


Jag är arg ifall nån missade det..

statistical shit

Oj herregud vad jag har spunk i huvet! Blir helt slut bara jag ens tänker på allt jag måste ha gjort idag.. Har redan haft statistik från morgonen. Fick en liten utskällning av Fjalle. Haha, vårt förhållande börjar knaka i fogarna. Oh noes. Nu sitter jag och fösöker hitta en massa data till vår statistikuppgift, blää. Den ska vara 4-5 sidor lång, omg, men jag ska ha med massor med tabeller och skit så det tar upp mycket utrymme, hihi. Känner ni mitt hat mot detta ämne?

Om 45min ska vi ha kvalitativ metodik i två timmar. Vår lärare ska lära oss hur man skriver en uppsats, hmm? Och sen måste jag skynda mig iväg och hjälpa till med bordsplaceringarna till julfesten, sen höstmöte och tillsist övning med styrelsen. Woppii!

Kan det inte bara vara jullov nu?



Blond och brun. Omg, borde jag?
RSS 2.0