WOHOO

YEAAH!!! Papsen har köpt biljetter till AC/DC i juni! Plus att vi redan har biljetter till KISS veckan efter! And I'm loving it!! Oh yeaah
Kom juni, kom!

-

Åååh, jag och Minna har förälskat oss i Kos! Jag vill så gärna iväg, är less på Finland och detta väder. Jag älskar vintern men nu har det varit vinter så länge, vill ha sol och varmt! Fastän det räcker flera månader innan vi kan åka nånstans så skulle jag vilja ha nåt att se fram emot. Det hjälper i vardagen.


Ny vecka

Ny vecka igen.. Jisses vad jag hatar måndagar! :s Hade verkligen ingen lust med något idag, allt var bara skit! Men lite skratt blev det nog också! :) I helgen var alla här, vi hade riktigt roligt :D
Nu kolla jag och Jessica på Jon and Kate plus eight, älskar verkligen Aadean och Alexis! Riktigt söta ungar! :)
Nej nu ska jag nog fortsätta kolla!

Ha det bäst! :D

Peace!

fråga

En fråga, hur mycket kan man lita på dagens läkare?
Gubben skulle bli opererad idag men det blev inställt för att läkaren sade att operationen är så svår så han måste till Seinäjoki för att det ska kunna ske. Och det säger dom idag? När operation har stått på schemat en längre tid nu.

2501

Åååh, jag går på nålar idag! Tycker så synd om gubben. Han har lovat att höra av sig. Jag har precis samma känsla som jag hade när han var i militären, jag lämnar inte ifrån mej telen frivilligt. Den går dit jag går. 4-6 timmar, kanske jag hör från honom ikväll. Men jag hoppas på tidigare!

Btw, grattis till världens bästa Sofia som fyller 20år idag!

ciao!
love you lilsis

2401

Oj vilken kväll det blev igår! Jätte god middag och mycket bra sällskap. Det största ämnet under kvällen var rapar, höhö. Sedan blev det fancy drinkar på Cristal och till sist Ollis. Gick hem runt 23:30 och satte igång en film, sedan kom gubben och sov över hos mej. Det var så mysigt!

Grattis till Fredrik som fyller 20 idag!

ciao!

2301

Hmm, mår aningen bättre idag. Fast jag känner nog att jag har lite feber ännu.. Men, jag har varit till apoteket och inhandlat flera pack av burana och panadol, så banne mej om jag inte blir frisk nu snart! Gick sedan till Cmarket och handlade lite mat så jag inte behöver gå ut mer idag förrän ikväll när vi ska ut på middag och fira världens bästa Sofia som fyller 20 på måndag. Och då får jag också träffa gubben, jippii! Som jag saknar honom.
Nej nu gott folk ska jag fixa till en pizza åt mej, ska försöka få den lite nyttigare än andra.

ciao!
love you sis

Lördag

Hejsan! Har varit tiktigt dålig på att uppdatera, som tur har bigsis varit mer aktiv än mig! I torsdas var jag på gymnasiets bal, det var riktigt roligt faktiskt! :D Mycket dansande och mycket skratt blev det! I fredas var det lite annorlunda, alla var sjukt trötta och jag var på dålgt humör och somnade på håltimmen. Så hela gårdagen var sjukt jobbig! Sen igår kväll kollade jag, mamma och pappa på mindhunters, jäkligt spennande film!
Nu har jag faktiskt städat mitt rum för ikväll får jag besök, ska bli riktigt roligt! :D

Ha det bäst! :D

Peace!

love you sis ♥

:(

Great, nu har jag feber också. Har inte känt mej speciellt sjuk idag, bara huvudvärk men det är ju inget nytt. Det skulle vara nånting fel om jag inte hade huvudvärk. Så ikväll har jag haft fredagsmys för mej själv, har badat badkar och ätit mycket chips. Kan ju tyvärr inte umgås med gubben när jag är sjuk, vilket suger något enormt!
Tja, kanske man borde söka sig mot sängen snart?


ciao..host host

-

Gaaah! Jag måste bara få avreagera mej! Jag tror att hela jag exploderar snart! Har huvudvärk, ångest, är trött och arg. Egentligen på inget men ändå på allt och alla. Jag behöver en lång semester, och jag åker helst ensam! Vill bara vara för mej själv, bli mej själv igen. Daga och veckor går och jag hänger inte alls med. Jag hör ingenstans, har knappt nån kontakt med folk längre. Jag är här men ändå inte.. Jag har ingen aning.

heart


Oh, I get by with a little help from my friends





2001

Har en ledig dag idag, perfekt! Ska ta bussen till Vörå om en timme, måste till jobbet och fixa en massa grejer. Sen när jag kommer tillbaka till Vasa tror jag att jag ska gå till gymmet och lägga mej i solariet. Vill bli brun igen!!
Hade myskväll med gubben igårkväll, åå så pirrigt!




I want you to take my hand and tell me you´re my man

John Locke who?

Har suttis i två och en halv timme nu och läst på modersmål, vi har förhör imorgon. Vem fan är John Locke?! (ursäkta språket) Jag vet några enstaka medeltida författare men vissa har jag ingen aning om vem det är ännu! GAAH! :s Och en massa franska namn jag inte kan uttala! :p Aja får hoppas på att det går så när bra! Imorgon har vi inga riktiga timmer efter maten. På finskan har vi en föreläsning och Psykisk hälsa, efter det har vi ett möte med kommunen om sportlovet och efter det blir det dans övning inför balen på torsdag. Alltså en riktigt bra dag! :) Nej, nu ska jag gå och ta bort mitt smink och bädda ner mig i sängen och mysa framför tv'n :)

Ha det bäst! :D

Peace!


Life isn't about waiting for the storm to pass...
It's about learning to dance in the rain!

-

Har en grym huvudvärk ikväll! Och så är jag på ett väldigt dåligt humör.. Har ingen lust alls med nånting. Skulle verkligen inte orka med skolan imorgon!




ciao!
love you sis

Måndag

Ny dag, ny vecka. Kom hem från skolan för ca en timme sen, har varit en otroligt jobbig skoldag idag! Jag tycker verkligen INTE om finska och matte! :s usch! Nu sitter jag och hör på musik och ska börja gå ner och sätta mig i soffan och se på Jon and Kate plus eight :) Hur har er dag varit? :)

Ha det bäst! :D

Peace!

1801



I crossed all the lines and I broke all the rules.. but baby I broke them all for you

Dagens låt

Har inget att skriva om idag så ni får nöja er med dagens låt istället :) Det blir New York- Paloma Faith :)

!!

what to do tonight? gaaahh..
gubben, kom hem!

1601

Sååå.. har jobbat 5 timmar idag. Sen har jag och familjen ätit pizza, t.o.m hunden åt lite tonfisk pizza! Ska väl snart iväg till fammo&faffas och hälsa på vår överenergiska kusin. Halleluja!
Haha, vad säger man i en blogg? Vad vill folk höra om?
Iaf, check out lilsis andra blogg startswithgoodbye.blogg.se!

Saknar gubben gör jag också! Och Minna! great..


ciao!
love u sis

Fredag

Hejsan, då har jag och my bigsis' skaffat en blogg ihop :) Får se hur det går med uppdateringen då jag går i skolan plus att jag har en egen blogg, men det ska nog gå! :) Ikväll har vi kollat Failure to launch, den var faktiskt riktigt bra! Nu sitter jag och kollar let's dance, första gången jag kollar, har blivit trött på det. Vad har ni hittat på ikväll? :)

Ha det bäst! :D

Peace out!
/Josefin

1501

Oj jösses, vad har vi gett oss in på? Jag och min lillasyster fick för oss ikväll att skapa en blogg tillsammans, ett helt vanligt fredagsnöje. Ikväll ska vi se en film, vet inte vilken än, och äta massa gott!





ciao!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0