Cold as ice and more bitter than a December winter night

 
 
FML!

Let the party start

I'm gonna live my life. No matter what we party tonight!

 
Tyst här som vanligt. Jag och Emme härjade på Jeppisdagarna ihelgen. Vi hade lånat pappas chevy van där vi lyssnade på euphoria på allt för hög volume, drack cider ur våra partyglas och åt gormetmiddag bestående av knackkorvar, batong och gräslöksost. Haha. Toppen helg alltså!
Nu håller jag på och fixar inför nästa äventyr. Natten till torsdag styr jag, Niisi, Ida och Julia min skänhet mot Åbo, viking line och ÅLAAAAAAND!!! AAAAH!! Äntligen! Jessica, vi ses snart baby!

Vi båda drack för mycket vin och vi sa fuck it

Har haft en helt underbar helg! Först mitt eget kalas på fredagen, sen Pias fenomenala hawaii party på lördagen och ikväll blir det mys med Soski och några till. Börjar bli otroligt taggad inför Åland också! Snart Jessica så kommer vi!!
 
Kom på att jag aldrig visat upp min senaste tatuering så här kommer en bild. Har haft tråkigt medans jag väntat på mitt sällskap.
 

alla manglar på nu

Denna vecka har jag
 
bakat muffins
 

fyllt år och druckit alldeles för mycket vin
 
och så har jag jobbat varje dag, städat, bakat och fixat till mitt kalas som jag ska ha imorgon. Fullt upp alltså.

I'm moving on

Jeee, igår var vi hela familjen och checkade in en trea på Stationsgatan. Helt awesome! Stor balkong och egen bastu. En halvtimme senare skrev vi på kontraktet. Hihihihi så 15.8 flyttar vi in! Vilket betyder att jag måste börja packa ner hela min lägenhet.. urk. Jag hatar att packa och flytta, nån annan kunde få göra det åt mig.
 

Vörodagan 2012

 
Hey ho, let's go!

I love rock n roll

Har varit på bio med syrran ikväll. Vi såg Rock of ages. Awesome film!!! Alltså alla måste se den, helt underbar! Och nu har jag bestämt mig att jag vill ha en rocker, hehe.
 



 
Diego Buneta - hamanahamanahamana

you let me go

 
Är så less på denhär stan och alla människor i den! Hatar er, leave me alone!

Dom säger att det bara är saker som man ser, men jag vill veta, måste veta mycket mer

Hoppsan, har visst varit aningen tyst här. Har inte haft så intressant liv att berätta om. Gör inget annat än jobbar... och festar, hehehehehhe. I fredags drog jag, Steffe, Lina och Malin till Fone och dansade och pausade med Panetoz. Så jävla awesome! Och han ena killen was soooooo hot!! Haha. Sen på lördagen var det meningen att jag, Anna och Camilla skulle till Ollis men kön var äckligt lång så det blev Fontana igen. Vi dansade rövarna av oss och jag vandrade hem med syrran nångån efter stängningsdags.
 

 
 
 
 
RSS 2.0