So let's set the world on fire, we can burn britgher than the sun

Buuuuu, imorgon åker Jessica ner till Åland och stannar tills augusti nångång. Nästa gång jag ser henne är i slutet av juli, bajs!









Puss gulle! I'll see you soon!

Don't catch it

spinning me out of my mind

Haha, min hjärna hänger inte alls med längre. Jag har tid till Mehiläinen idag 10:40, såklart stiger jag ju upp en timma på förhand så jag hinner göra mig klar i lugn och ro. Problemet är bara att jag har gått upp halv 9 idag, gjort mig klar och börjar köra mot Mehiläinen. Halvvägs dit slår det mig, wait whaat? Det var bara att svänga om och köra hem tillbaka. What to do now i en timma?

Bra Jessica!

I wish

the girls gone wild

Ojdå, denna bloggtorka.. Men jag säger som alla andra, det är ju så fint väder! Och så har jag annat för mig. Helgens bravader var ju en klass för sig igen. Jag och Jessica drog på preparty till Ollis i fredags, i misstag. Där var massa fina människor så vi ville inte gå hem. I lördags var det storkalas, the main event. Jessicas sista ollislördag på två månader. Hon sticker till Åland över sommaren så vi gick all in, igen. Ollis var smokfullt och när Loreen vann eurovisionen var feelisen på topp!

Jag har inte så många bilder för de flesta blev bara blä.





Summerlovin'

ÅÅÅÅH härliga sommar!! Har suttit på trappan på eftis nu i två dagar och stekt my ass off, hehehehe. Vill bara bli ledig så jag får ligga på beachen och dricka vin på Strampen.





Everyone!

I'll never let go, I promise

Är hemkommen från Repsus och gråtfesten tillsammans med Repsu och Beckis. Vi laddade upp med chips, dipp, vin och filmen Titanic ikväll. Vi kunde inte annat än skratta åt oss själva när vi alla satt på rad och snyftade. Men det var väldigt behövligt för min del. Titanic är bästa filmen att kolla när man är i stort behov av att få gråta ut.



Hymn to the sea. Det skär i hjärtat varje gång

He va he

Besvikelsen är total.. Lejonen spelade fint och hade bra passningar men förbanne att puckjäveln hittade till målet! Men, nya tag nästa år.

He va he..

Can't stop, 'cause we're so high. Let's do this one more time

Jag har umgåtts med världens bästa människor hela helgen! Jag har världens bästa vänner! Bilderna får tala för sig själva.































Tack för e underbar helg allihopa!

Forever



Det går bra nu

Vilka matcher igår!! Först FIN-USA som höll på att ta livet av mig. Mitt hjärta slog och pulsen var uppe i 250 minst! En vacker seger och Finland är i semifinal.



Sen SWE-CZE matchen. Började bra, såg riktigt dåligt ut för Tjeckien när tredje perioden började lida mot sitt slut. Men precis som Finland, med 29sec kvar, slår Tjeckien in ledningsmålet och slår ut Sverige ur VM. Lyckan var total!

Gårdagens bravader

Oh how I love my friends!





Och min söta sovkompis!

Bildbomb

Kom på att jag har en massa bilder som jag inte har delat med mig av så här kommer de.

















things are getting better

Jeeee det går aldrig att gissa vad som hände i söndags. Pappa hittade en snygg Renault Clio på nettiauto och skickade mail till gubben för att fråga om den ännu fanns kvar. Gubben ringde upp pappa på kvällen och meddelade att visst var den kvar och vi är välkomna att titta på den. Så vi länsade alla ottomater som vi hittade och begav oss mot Larsmo. Det var kärlek vid fösta ögonkastet. Så hux flux nu är jag bilägare! Wohoooo!! Bilder kommer senare när jag har tvättat henne, ofcourse it's a woman!

Och igår spöade lejonen Kazakhstan i hockey! Loooovely

Hurra hurra det e mammas dag idag

Det blev inget bilköp igår, besvikelsen är total. Men vi ska ta en trip till Seinäjoki och Tervajoki nån helg och spana vidare. Jag ska ha min wow bil! Hehe. Som plåster på såren så drog jag och Linda till Ollis på kvällen. Det var massa folk ute och vi dansade rövarna av oss. Idag mår man ju som man förtjänar.. Totally worth it!

Idag firar vi alla mammor i världen och speciellt min älskade mamma! Puss på dig!

Here we go

Hihihihi nu sticker jag, mamma, pappa, fammo, faffa och Elvis till Ylivieska för att förhoppningsvis införskaffa en bil till mig. Jeeee! I'm so excited!

den glider in

Vinst till Finland, 7-1!!! Ihanaa leijonat! Nu ska jag bara bestämma vem av dem jag ska gifta mig med,



Finland-Kanada imorgon.

many roads to take, some to joy some to heartache



Hemma i Vörå och leker med Niisis nya webcam, haha. Skitungen har ju stuckit till Rhodos så nu bor jag i hennes rum. Ikväll blir det hockey igen för hela slanten, Finland-Frankrike. Packade med mig massa godsaker när jag for hemifrån idag och har köpt lite öl så kvällen är räddad. Börjar bli smått excited inför lördagen också! Jag vill så gärna ha en bil!! Iiiih!

what if


Here I stand alone with this weight upon my heart and it will not go away
In my head I keep on looking back
Right back to the start
Wondering what it was that made you change

Well I tried but I had to draw the line

And still this question keeps on spinning in my mind

What if I had never let you go

Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time but I guess we'll never know

It'll be okay

den som väntar på nåt gott

Två matcher över och vinst i båda. Ishockey VM fortsätter. I lördags blev det utgång med Vöråflickorna. Vi började som en grupp av fem men endast tre klarade sig ända till Ollis, haha. Kul kväll iallafall! Har absolut inget bildbevis dock.. Jag har börjat slappa med kameran igen, skärpning Jessica!

På lördag ska jag, mamma och pappa till Ylivieska och titta på en bil till mig. Så om jag har tur så köper jag min första bil denhär veckan, wohooo! På tiden, enligt mig.


Jag bjuder på en helt random bild idag. Men feelisen är densamma!

ishockey ishockey ishockeeey

It's here, it's finally here! Ett år har gått och ikväll drar ishockey VM igång med första matchen mot Vitryssland. Matchen kommer ses på storbild på Ollis med massa sköna människor.

This is far from over, I am far from over

and we know it's never simple, never easy

RSS 2.0