another day for you and me in paradise

Ny vecka, nya möjligheter.. och skyldigheter måste jag väl säga. Sitter på jobbet nu och önskar att folk kunde svara i telefon. Jag behöver verkligen prata med er idag! Tar en kortare dag idag, det känns skönt. Vill ut i det fina höstvädret.

Men jag skulle verkligen behöva få komma bort. Vart som helst, ladda batterierna. Går på nålar varje dag, alla tankar snurrar i bakhuvudet hela tiden. Under gudstjänsten igår bad jag för mig själv. Att jag ska orka med allt, vad som än händer. Själviskt jag vet.

sunday night



Har städat lägenheten och gjort söndags mys. Väntar nu som bäst på familjen och Jonas. Jag, mamma och pappa ska till metodistkyrkan och lyssna på Josefin när hon sjunger och Jonas ska få mysa med Elvis sålänge. Efteråt kommer hela fina familjen hit och vi ska äta kladdkaka med grädde. Sen ska jag tvinga Jonas att mysa jätte hårt med mig resten av kvällen.

fuuuck

Nothing much has changed.. Halsen är lika sjuk, snoret rinner och jag känner hur febern kryper på. Kul att vara i skolan 17-20:30 ikväll, och imorognkväll och på lördag 9-15:30. I love my life..

såhäääär mycket

just my luck

Tror jag håller på och blir sjuk.. Har jätte sjukt i halsen och en grym förkylning. Och möjligtvis feberstegring.. awesome. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Jag har tusen miljoner saker som måste göras och jag har ingen jävla aning när jag ska hinna med nåt. Det är möten hit och möten dit, skolarbeten i mängd och massor, tenter och kurser, jobb och så måste lägenhetsjäveln städas...!


Fuck life!

and then I met you

Helgen har varit jättefin. I fredags var jag och ett gäng killar på Pleppo live på Wasa teater, det var helt bra. Skratta fick man ju. Sen efteråt for jag, Jonas och Båsken till ruinerna och fotade en massa. Det var jätte mysigt, men kallt. Lördagen spenderades först på Waynes med min älsklingsmaffia och sen på kvällen blev det krog. Först Fontana men det sög otroligt hårt. Jag och Jonas gick till Ollis halv 3 tiden och jösses vilken feelis vi fick. Jag behövde verkligen det. Bara han och jag

Let it go

meatloaf

Oh I would do anything for love
Yeah I would do anything for love
I would do anything for love
But I won't do that

No I won't do that

when you are near


tell me why

Varför får inte jag också ha höstlov?!


(Soski säger: le nalite Jessica! ...eeh?)

Damn

Råkade komma in på Fiksaatios sida och hittade massa bilder från Fantasia. DAMN vad jag längtar tills nästa år!! Absolut bästa festen i Vasa ever! Lite bilder och vi minns.







this could be

Hej, idag är det minusgrader inne på mitt kontor. Jag sitter med vinterjackan på för att inte frysa ihjäl. Livet är fint. Det får gärna bli vinter för mig, sålänge det inte är minusgrader både ute och inne. Sen kan jag ju uppdatera om att min nyktra månad går finfint! Har inte druckit något på en vecka nu, vill inte ha, är inte helst lite snål. Jag har varit flera gånger på Ollis nykter. Jag tycker att jag är väldigt duktig. Enda undantaget jag har är nu på onsdag då vi har Oktoberfest, eftersom det är höjdpunkten på gulisarnas år när de får sina halare. Och som den snälla huvudtutorn jag är så festar jag med dem.


So I found the reason to stay alive
Try a little harder see the other side
Talking to myself, too many sleepless nights
Try to find a meaning to this stupid life

I don't want your sympathy
Sometimes i don't know who to be

Hey, what you're looking' for?
No one has the answer, they just want more
Hey who's gonna make it back?
This could be the first day of my life

Time

If you can find the time
To give your life to me
I will wait for you
If that's all you need
If you can find the time
If ever you're free
Just draw me a line
And tell me where you'll be
I'll be right here
If you can find the time
Just be sincere
If you can find the time
I'll wait for you
But if you can't find the time
Then cut me loose

http://youtu.be/gIt3V0t0NKU

what to do?

Vad ska alla göra ikväll? Har egentligen inte nån lust för nåt.. Är ganska låg. Borde gå ut på en promenad så kanske mitt humör blir bättre.. men jag orkar verkligen inte. Gahh! Bästa nyheten idag var endå att Ratti har hittat min kamera!! Trodde den var lost forever, hihiiii. Awesome.


Idag


2010

Jag är nog grymt rädd för att bli blond igen..

wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here

SEGERN E VÅR!

Vi vann! Brobyggarna vann Sexkampen ikväll! Helt otroligt! Vi är bäst!

awesome

Hade världens myskväll igår. ÅA tutorerna hade ordnat en kväll på Tropiclandia för gulisarna, noll av ca 150 gulisar kom. Vi var 8 tutorer som dök upp. Men vi bestämde att vi ska bada, förbanne. Och det var absolut rätt val. Vi hade det jätte skönt med bastu och bad! Och sen for vi alla till RAX och åt mat och pratade skit. Grymt härlig kväll och grymt härliga tjejer! Absolut nånitng vi måste göra om.

Hittade en bild på mig själv från BB-sitzen. Personligen så tycker jag att jag är väldigt söt, hehe.

who you are

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!

Jessie J - who you are
ny favoritlåt

hell to the no

Efter helgen svär jag dyrt och heligt att jag härmed kommer ta en nykter månad (åtminstone!!). Jag har redan lovat och hans vänner att jag kommer agera deras chaufför, vilket de är beredda att utnyttja till max. Men den som gett sig in i leken får leken tåla.


What will it take to show you that it's not the life it seems
(I'm not okay)
I've told you time and time again
You sing the words but don't know what it means
To be a joke and look
Another line without a hook
I held you close as we both shook for the last time
Take a good hard look

I'm not okay
I'm not okay
I'm not okay
You wear me out

I'm walking on sunshine oh oh oh

Yess vad jag är duktig på att blogga! Well. Igår var jag, Ida, Jessica Grind, Julia, Lillon, Cherie och Conny på 80-tals kväll på Ollis. Helt ok, feelisen var på topp. Väntade tills klockan slog 12 så vi kunde gratta Julia på hennes 19-års dag och sen gick vi allihopa till mäcken på nattmat. Awesome! Och ikväll blir det bastukväll på Brando med brobyggarna, askalas!

Grattis Julia, "Ola"

miss you



Sini

but still

Fan vad kallt det är! Herregud! Nästan så jag får sitta med  jackan på här inne.. Jag känner mig inte alls taggad för nånting idag. Och endå har jag så mycket som jag borde göra. Blää. Vill bara lägga mig ner i min säng och sova typ en månad. Men nej, ingen rast och ingen vila. Oh well

Vilken tur att du finns.

SVINKALLT!!

Herregud vad kallt det är idag! Inne som ute. Trodde jag skulle frysa röven, fötterna, fingrarna och alla andra kroppsdelar av mig när jag stod och väntade på bussen imorse. orkade inte stiga upp och skjutsa mig heller så jag körde själv. Fick börja med att skrapa alla rutor, det blev inte så bra eftersom jag hade bråttom. Så jag satt som en gammal kärring med näsan upptryckt mot vindrutan för att se nånting.

Lite bilder från helgens bravader. Det blev Fontana, as usual nuförtiden.













RSS 2.0