livet leker

Igår firade vi bästa Beckis som fyller 22 imorgon på Filicia Castle. Tyvärr kunde jag bara stanna runt två timmar för jag har jobbat idag men kul var det! Vi sjöng, åt smörgåstårta och lekte lekar. Jag har btw hittat min sport, kexstaffett. Haha. Jag var klart bäst på den!
 

Snygga födelsedagsbarnet! <3
 
Den legendariska kexstaffetten!
 
Nu sitter jag och taggar inför ikväll och FANTASIA!!!!!!!!!! Äntligen är den långa väntan över och ikväll smäller det! Dumma klocka bli sju nångång!
 

long time no see

Jag fick en rad negativa kommentarer ihelgen för att jag blivit så dålig på att blogga, så jag tänkte jag skulle försöka ta tag i det. I lördags var vi ett stort gäng på Stundars vid Båskens på kräftskiva. Solen sken, feelisen på topp och akvaviten flödade. Vi vrålade till Euphoria så säkert hela Solf vaknade och besökte rökbastun nångång under nattens lopp. Söndagen var inte alls rolig men man var ju inte ensam. Vi packade ihop våra tält och begav oss mot stan och Kotipizza. Sen var det sängliggande som stod på schemat resten av dagen.
 
Här kommer en bildbomb från en massa olika händelser.
 

this is where my heart takes over

Jajajajajajaa jag är värdelös på att blogga just nu. Jobbar två jobb, flyttar och försöker ha ett socialt liv så bloggen lider enormt. Ska ta itu med saken när jag är inflyttad. Annars händer inte mycket. Same old same old.
 
Jag har ju ännu inga bilder från Åland på datorn men jag stal en av syrran,
mitt resesällskap. Love you girls! Vi hade otroligt kul!! Igen igen igen!

You change your mind I won't be here no more

 
I love you. Goodbye.

You and I go hard at each other like we're going to war

 
You suck! Kan inte säga det mer klarare än så.
RSS 2.0