today's the day

Ursäkta mina trogna läsare... häh? Haha, tror nog inte jag har såna, Jessica kanske. Well, skolan börjar idag. Eller gulisarna börjar idag. WOHOOO! Sitter nu som bäst på jobbet och en 1 tiden ska jag brumma iväg till stan för att ta emot de små liven. Haha, hälften är väl endå äldre än mig. I år ska jag agera Huvudtutor för SVF, it's gonna be awesome! Det finns inget bättre än att få vara tutor och lära känna nytt folk, lovely.

Har nödsytt mitt tutormärke på halaren redan och försöker få till en snygg text på ryggen av min tutortröja men icke. Tror jag måste be nån med lite mer artistika skills att göra det åt mig.


Förra årets tutorgäng. Ni borde vara med.


ÅÅÅH, dumma klocka bli 1 nångång!

Wenetziansk

Wenetziansk/villavslutning ikväll. What to do? Skulle kanske vara bättre om man helst ägde en villa..

The big 18

Min älskade lillasyster fyller 18 år idag! Herregud, that makes me.... haha! Jag kan inte tro att hon redan är myndig, och jag blir inte en dag äldre. Grattis iallafall till sötis Niisi! hjärta

Fantasia 2011

OMG vilken fest det var på Tropiclandia i lördags!! Jag kan inte ens beskriva med ord hur jävla roligt vi hade! Vi drack, dansade i vattnet, åkte rutschbana, fick fake tattueringar och hade the time of our life! Fan att man ska behöva vänta ett helt år tills nästa gång.

AAH, bästa partyt ever!

hjärta mitt







Båken skickade en massa fina bilder på mig och Steffe från konstens natt idag. Skit och satan att hon ska flytta tillbaka till Hesa! Har ju blivit van med att umgås med henne i princip varje dag nu i sommar. Kaki bajs

HAPPY

I'm doing the happy dance!!

I miss you


no regrets


I don't regret any days I spent,
Nights we shared,
Or letters that I sent.

back to work

Jepp, efter fem veckor är jag nu tillbaka i mitt kontor. Framför min tröga dator. Det känns förvånansvärt skönt. Jag steg upp kl 6 imorse utan problem. Well, vi får se hur länge det håller i sig.

Sista helgen på semestern var helt underbart bra! Fredagskvällen spenderade jag hos Ida med en riktig tjejfilm, skitprat och massa gott att äta. På lördag begav jag, Ida, Jessica och Linnea oss till Kuni på kräftkalas med en massa fina människor. Badtunnan fanns på plats och vi njöt till tusen.

Hela sommaren har varit helt fantastisk! Allt jag har gjort har mer eller mindre varit spontant och oplanerat. Och allt har blivit så fruktansvärt bra. Jag har kommit mina "gamla" vänner närmare och skaffat mig flera nya.

Massa mys!












You haven't seen the last of me

There will be no fade out
This is not the end
I’m down now
But i’ll be standing tall again
Times are hard but
I was built tough
I’m gonna show you all what I’m made of

Bridesmaids


Har varit på bio med Steffe ikväll, Bridesmaids. En riktigt bra film. Skratta fick vi. Har haft en helt hyvens helg med spontan Satc kväll på fredagen och utgång igen på lördag. Festade på Fontana igår med Ida och Jessica. Var aningen trögstartad men nog fick vi till en rejäl fest iallafall.

Endast en vecka kvar på semestern nudå. Haha, 5 veckor semester räcker nog gott och väl. Borde kanske försöka vända dygnet rätt nu innan jag börjar jobba tillbaka. Inte imorgon bara, då vill jag ta igen en massa sömn. Kanske på tisdag.

SATC



I love my friends! Och jag vet inte varför bilden är fel väg, och jag orkar inte ändra på den. Mår som jag förtjänar idag. Men jävlar vad kul vi hade igår! Får se om jag orkar en kväll till, haha.

Annars suger mitt liv. Bra tack hej

Yeah yeah yeah

Bilder från Åland kommer i nåt skede. Sitter hos mig på förfest nu med Ida, Jessica och Emme och har det mysigt. Blir Ollivers ikväll, sällan. Höhö.


RSS 2.0