it's not over yet

Har spenderat dagen med att göra ingenting när jag egentligen borde ha gjort jätte mycket. Oh well. Jag känner mig jätte rastlös nu när maffiajobbet snart är över. Men vi har ju ännu en funktionärsfest att ordna och alla papper ska fixas, så det är långt ifrån över.
Och på måndag börjar nästa äventyr. Då är det min första dag på nya jobbet så vi får se hur det går. Det blir nog riktigt bra dethär känner jag på mig. Jag har blivit vuxen! Haha.


Eller har jag?

because I love you

I'm so happy

Pust och stön! Håller på och städar lägenheten nu som bäst. Den har sett förjävlig ut nu ett tag men jag har inte haft nån tid för städning under Pampas.

Såhär efteråt när jag tänker tillbaka på helgen så får jag världens största smile på läpparna! Jag är så otroligt nöjd med allt maffian har gjort! Och att allt gick så smidigt som det gick var grädden på moset! Jag är så glad att jag gick med på att vara med i maffian, för allt som hänt under dessa tre månader skulle jag absolut inte ha velat missa. Jag har fått fem fantastiska vänner för livet och fått träffa människor jag aldrig kunnat drömma om att få träffa. Jag säger nog som Anna, detta kommer med på min CV, jag har fått 1350 (mer) personer att komma till mig!

Tack för allt ni har gjort. Ni är guldvärda ♥


Nu lutar jag mig tillbaka och ler.

Hurraa

ÅÅÅÅÅH jag är så lycklig!! Kom just hem från Olympiaden. Herregud vilken lyckad dag vi har haft! Jag är så stolt över hela maffian och mig själv för allt vi har åstadkommit. Tävlingarna gick bra, feelisen var på topp och zumban var bäst! Jag vet inte vad jag kan mer säga.. Nu blir det att ladda om inför kvällsfesten på Fontana. Då ska vi SHEJKA DEN MED SEAN BANAN!!!

oh happy day

Hihihihihihihi, vilken bra dag dethär har varit! Har varit på Rökiö skola och vikarierat idag, det var jättekul. Fick världens bästa samtal också mitt i dagen.... I got the job!! Herregud, jag var helt övertygad om att dom inte skulle välja mig men det gjorde dom. Det känns jättebra!



Och imorgon ska jag på lämplighetstest till media och sen vidare på Syhfilis race. Vi ska vara Teletubbies, jag ska vara Påo! Yeee!

hurraa

Puhh, blev precis klar med min hemtent. Thank you God! Haha, fick besök av en lilleman som bara satt och slickade min dator hela tiden. Jag gillar att Elvis har blivit en famnhund. Förr fick man ju knappt ta i honom.


Hmm, vad annat spännande ska jag berätta då? Jag är i Vörå nu ifall det var nån som inte förstod det. Ska i jobb imorgonbitti. Sen på kvällen blir det utgång med Smarket gänget! Det ser jag jätte fram emot! Men nu ska jag gå och vara lite social innan sängen kallar.

nervvrak

Pust och stön, tror jag aldrig varit så nervös i hela mitt liv! Men, we'll see in a couple of days. Hihi. Nu Eat Pray Love tillsammans med Ben and Jerry.

let's go

Fick helt plötsligt ett stort sug att fara till Sunny Beach! Eller nån annanstans, på barskola eller nåt. Var ju meningen att jag och Ida skulle fara nu i vår men no money, no funny.. Vi ska ju till Åland igen i sommar så måste nog spara pengarna dit istället. Men kanske man kunde hitta nån sista minuten resa sen i höst.



Jag vill, jag vill, jag vill!!

and so it begins

Hej jag har stegring, hur kul är det då?

vilken underbar dag

Blä vad jag är snorig!
Fan vad fint väder det är där ute!
Jag skulle inte ha varit på zumba igår.. shitt!
Lycka till Niisi som skriver biologi studentprovet nu!

matin

Sitter vid köksbordet nu och väntar på att lasagnen i ugnen ska bli färdig nångång. Har spenderat hela dagen med Mio, Anna och Maddi. Oj så roligt! Vi har sprungit med en massa småsaker till pampas. Herregud, det är nästa veckas fredag. Jag har fått sån ångest så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men, sålänge vi får fixat alla större saker så ska det nog gå.

Hade btw en jätte kul kväll med Jolly i lördags! Enda tills hon dissa mig och stack till Waild istället för Ollis, höh. Fast jag hade kul ändå.

sneeel jolly-heest

Men nu är min lasagne klar, yey!

haha

Yeah, yeah, yeah

Gud vad dålig jag är på att uppdatera nuförtiden! Anyway.. Sitter i Vörå nu och hör på massa bra musik. Skulle nog egentligen sitta fint att fara på krog ikväll och skaka rumpa! Får se, tror jag ska leka med Jolly iaf. Har inte träffat henne sedan i tisdags, haha. (Haha bestämde just med Jolly att vi ska doka hela dagen idag, great!)
Oj herregud, Pampas är om två veckor!! Jag är så himla stressad! Men det blir nog bra. Jag är jätte stolt över min maffia för allt vårt arbete. Varning, sentimentalt ögonblick. Oh well
Btw, Yeah 3x-Chris Brown en jävla bra feelislåt!

move your body out on the floor

put your troubles aside, start livin'

anybody, can let go

throw away all your problems, cuz right now is party time

girl, dont feel outta place

cuz i am in love with this feelin now, ahaah

hope that this'll last a while

we should make it last a while

u love to drink , so do we , get more bottles,

bring them to me , hold your glasses up , people everywhere,

now everybody put your hands in the air


every day


RSS 2.0