hjärta

oh sunny day

Det är världens härligaste väder där ute och jag skulle så gärna vilja gå ut! Ner till vattnet och ta kameran med mig. Men jag har ännu feber så jag vill inte riskera något.. Blää! Idag skippar jag som sagt skolan. Orkar inte sitta där två timmar och lyssna på Fjalle då man ändå inte lär sig nåt. Man kan lika bra läsa pappren här hemma.

Hittills har jag läst på tent idag. Visst är det konstig att varenda gång man tar upp en tentbok så blir man automatiskt trött? Iaf jag blir det. Jag börjar gäspa direkt!


le love

CRAP

Fyfan, är typ jätte sjuk nu.. Har fått samma fel som sist, grym förkylning och konstant stegring/feber. Jag blir så lessen! Är helt död i hela kroppen. Tänker stanna hemma imorgon från skolan. Ska försöka sova ordentligt inatt och sen göra nån nytta imorgon. Bland annat läsa på tent, städa, tvätta och shoppa en topp till julfesten.

Fan vad skönt det ska bli när denhär veckan är över och man får gå tillbaka till det vanliga livet. Slippa allt vad kommittéer och protokoll och pynt och annat skit heter. Jag blir så less på allt. Just nu skulle jag helst inte fortsätta i styrelsen heller nästa år. Jag hatar folk.

puss

Åååh vad jag längtar till lördagen då jag får komma hem och ha min älskade Pelle komma emot mig! Att få krama och pussa honom igen. Gaahh, det värker i hela kroppen på mig! Jag vill bara se honom igen. Och i fortsättningen tänker jag inte släppa honom nånstans där han är längre än en dag, hehe.

you are the best thing that's ever been mine ♥


Och jag har total ångest inför imorgon.. Jag ska typ inte ha med mig nånting och det stör mig. Jag packar alltid med mig för mycket så jag säkert har. Hmm.. Haha, i-landsproblem.

1 dag

Huhhu, dags att börja packa väskan igen då. Sticker på glöggrundan ner till Åbo med Ida och Soski imorgonbitti. Hoppas bara inte jag mår pyton.. Sitter och mäter feber nu som bäst, hoppas verkligen att jag inte har nå mycket iaf. Ikväll har vi do it for your tutor kväll i Havtornen. Vi ska leka Robinson eller nåt liknande. Och jag ska vara nykter!! Jag tänker ta bilen till Havtornen så jag säkert inte dricker nåt.

Får se då om man har nån som väntar på en när man kommer hem på lördag.

hmm

Bläää, mår apa. Och så är jag väldigt besviken..
nu blir det CSI

2 dagar

Yeah, kryssningen var bäst! Vi åkte tåg ner till Åbo och tog oss några öl på vägen. Fan vad öl är dyrt på tåget! Vi räknade ut att för samma pris som två öl på tåget skulle vi ha fått 5 öl och halva inträdet på en ollistisdag. Det sved ganska ordentligt. Sen anlände vi nu til Åbo hamn och mötte upp med resten av gänget och konstaterade att vi hade prickat in oss på en pensionärskryssning! Haha. Det var vi och tusen pensionärer.

Väl på båten gick vi till våra hytter och sen på buffé. Åååå vilket himmelrike!! Och servitriserna var jätte gulliga och lät oss sjunga snapsvisor och härja bäst vi kunde. Sen bar det av på mellanfest till Kaj och Daadis hytt och senare på disco, yee. Vi totalt ägde hela klubben!

Enda negativa med resan var igår när vi var påväg hem så gungade båten så grymt mycket! Vilket inte hjälpte speciellt mycket eftersom man inte mådde så bra från början, hehe. Och, nu är jag sjuk igen... jävla skit!

Jag har bara bilder från tåget på min kamera, hade med mig systemkameran så jag vågade inte ha med den på båten.













Nu är det bara två dagar tills Pelle kommer hem! Fast om feber försvinner kommer jag befinna mig i Åbo när han kommer så jag kommer inte träffa honom förrän på lördagkväll.. suuuger!!

4 dagar

Wohoo, sticker iväg på kryssning med världens bästa tutorgäng idag! Tåget går 15:22 från Vasa. Kommer hem nångång imorgonkväll/natt. Med tanke på hur lyckad vår Åbo resa blev i vårast tror jag dethär kommer bli ännu bättre! Jag ser mest fram emot buffén, hehe.


Åbo gänget. Och ännu några till som inte kunde komma med till Åbo.

5 dagar

Igår var helt rolig nog, förfesten var bäst! Sen dansade jag av mig på ollis. Kom hem runt 3 inatt, Jolly kom till mig och sov. Idag har jag bara slappat. Har haft Elvis med mig nästan hela dagen också. Det har varit mysigt att ha nån här. Söndag suger verkligen utan Pelle.. Tycker nog att han kan komma hem nu!

Men, imorgon blir det ju tutorkryssning med världens bästa gäng! Jag har på känn att det kommer bli lika legendary som Åbo resan i vårast. Hihii.



Hihihihihihi, tänk hur lycklig man kan bli över ett meddelande. I love my baby

6 dagar

Har söt Minna hos mig nu, vi ska snart iväg till Linneas och sen vidare till ollonbaren. Börjar få feelis nu med Idol-Toves nya singel White light moment. Det blir nog en bra kväll ikväll!



men jag saknar nog min älskling

7 dagar

BLÄÄÄÄÄÄÄ! hatar att vara ensam..

lovely friday

Skit Pelle som lämnar mig och far på resa i en vecka ikväll! Vad ska jag göra då? Hm! Jag kommer sakna honom galet mycket, buhuu. Jag tycker inte alls att han behöver åka.

Har varit vaken sen kl 6 imorse så jag har redan tvättat två tvättmaskiner, köpt tågbiljett och lunchat med Maddi och Marie. Och nu ska jag fortsätta med att städa upp i lägenheten. Minna ska komma hit och bo med mig ihelgen så jag måste nog reda upp lite här. Jag ska bara titta på tv först.. Haha!

Onsdag

Sitter i skolan nu, har statistik. Jag tycker inte alls om dethär ämnet! Skulle verkligen inte vilja gå om kursen nästa år men jag hittar absolut ingen motivation att anstränga mig.. Blä.

Igår satt jag och kära julfestkommittén hos Axo och smakade på viner till julfesten. Haha, jag har inte skrattat så mycket på länge. Jonas skulle skriva upp våra kommentarer om vinerna men vartefter blev de mer och mer om allt annant än vinerna. Väldigt goa människor detdär!

Fan, på fredag far Pelle. Han ska ut och resa och kommer vara borta alldeles för länge enligt mig.. Usch vad jag kommer sakna honom. Meeeenn, själv ska jag ju både på tutorkryssning och glöggrundan nästa vecka så kanske jag ska överleva. Haha, jag gillar verkligen studielivet! Asbra! Höhö

Sen så hoppas jag att Minna kommer och bor med mig ihelgen! ♥

Päls

Har varit på stan och shoppat idag med söta Ida. Skulle ha en julfestklänning men det blev två bh:ar, ett par trosor, en skjorta, en tröja och en mössa. Världens coolast mössa om jag får säga det själv! Sen har jag och styrelsen suttit på Omalleys och funderat runt vårt styrelsespex till julfesten, det kommer bli mycket bra, mycket bra! Hehe.


Hihihihihiihhii, tröjan och mössan som jag köpte. I love it! Men nu ska jag ringa älskling.

Mums

Ååh, nu är jag tjock och glad efter en brakmiddag på Strampen med familjen! Mmm, vad gott det var. Nu skulle jag kunna ta en powernap på nån timme och sen gå tillbaka och äta samma sak igen. Hihi.

Men gud vad obehagligt det blev när vi skulle gå. För två år sen hände det saker vilket resulterade i att en hel släkt nu hatar mig. Och alla dom var på Strampen idag. Så när vi gick förbi dem kände jag hur alla följde mig med blicken, med avsky i blicken. Det var nästan så jag inte ens vågade titta på den enda som inte hatar mig. Usch.

Nu sitter jag hemma och dricker massa vatten. Jag, Pelle, Steffe, Kenneth, Ida och Emme var hos Kenneth igår och drack vin/öl/rom/whiskey och åt ost. Det var en jätte härlig kväll! När pojkarna var borta dansade flickorna som dårar. Men tyvärr hade jag ingen kamera med, jag måste sno bilder från Steffe sen.


Tills dess tar vi en gammal bild på mig och Steffe.

Farsdag

Grattis älskade pappa och faffa på farsdag! ♥

tss



I'm so excited!

miss you



Vill ha hem min Steffe nu!

burr

Gud vad härligt det är med snö. Jag var helt i extas idag när jag gick till skolan. Helst av allt skulle jag ha hoppat och skuttat och sjungit högt! Jag älskar vintern! Jag föstår inte mig på människor som klagar på snön. Hellre det än regn och slask goddamit! Flytta då om det inte passar sig.

Själv skulle jag kunna fly norrut över vintern, bo i en liten mysig stuga nånstans och hänga i slalombacken varje dag. Aah, det skulle vara livet. Jag vill så gärna på en slalomresa denna vinter, vart som helst. Gärna till nåt större ställe som Ylläs, Levi eller Ruka men nåt mindre och närmare ställe funkar lika bra. Bara bort och må bra.



Jag, förra vintern. Så härligt när det är kallt så att det biter i kinderna och solsken.

snow



Ursäkta bildkvaliten, jag tog bilden med webcameran. Men wohoo alltså, det har äntligen kommit snö! Hoppas den stannar i några dagar iaf. Nu är jag jätte lycklig, hihi.

Yeah yeah yeah

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just wanna live while I'm alive
It's my life


Wohoo, ska fara på Bon Jovi konsert i sommar med Niisi och Alexandra. Great!

Hahahahahahahha

Haha, omg! Sitter och kollar på Tyra Show just nu och herregud! Det är en knäpp brud som är gift... med EIFFELTORNET!! Haha! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Och hon pratar om det som det skulle vara helt normalt. Det var Eiffeltornet som friade till henne. Före det hade hon ett förhållande med en bro. Men jösses säger jag bara. Attentionwhore!

Jag ska gifta mig med lyktstolpen här utanför fönstret. Jag menar, kom igen! Dom upprepar hela tiden i programmet att detta inte är ett skämt men hur kan det inte vara? Okej, säkert finns det. Man kan ha denhär 'sjukdomen'. Jag kom inte på nåt bättre ord. Det heter objectum-sexuell.

Nej, för mig är dethär bara ett sätt att få uppmärksamhet och hamna i media. Hon har inte haft sex med en människa nångång. Hon försökte ha relationer med både män och kvinnor men kunde inte vara intim med dem. Men, hon har haft sex med objekt. Hon attraheras av tex Berlinmuren. Nu håller hon en sten i handen och ska ha sex med den..?

OMG!

in love



I carry your heart, I carry it in my heart.
I will love you, forever

Sick

Uäk. Mår inte alls bra nu. Har haft migränsymptomer i flera dagar nu och imorse trodde jag att jag skulle svimma flera gånger. Har ingen aning om vad som är pågång nu men jag orkar inte med några fler sjukdomar! Jag vill inte till några fler läkare! Inga piller hjälper och ingen sömn hjälper... Skit!

RSS 2.0