Update

Åland är allt och lite till. Igår rockade vi loss med The Ark, helt fantastiskt! Och ikväll ska vi dansa tills vi blöder tillsammans med Rolandz. Sitter här med min vinflaska och mår som en prinsessa. This is life. Såhär ska sommaren vara!

Jeppisdagan

Gud vilken awesome helg det har varit! Jag och Emme har festat som aldrig förr, love it!


















chest to chest


Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

inget att säga

Några bilder från dagar som gått.
















skit väder

Varför vill inte vädergudarna att det ska vara soligt och varmt i Vasa längre? Jag blir så less på dethär vädret. Min bruna kommer ju försvinna innan det blir sol pånytt. Jag har inte solat en enda gång under min semester. Det är inte okej.

Snart börjar det regna också tror jag..

yesterday

Otroligt bra ikväll igår! Än en gång förvånar Fontana mig med en dunderfest. Jag och Emme dansade rövarna av oss på alla dansgolv som fanns. Tyvärr blev det inte en enda bild, jag har blivit så dålig på att fota när vi är ute på stan. Fy skäms!

why so mulet?

Snart har första veckan av semestern gått. Och vad har jag gjort? Ingenting! Det är inte alls kul när ingen annan är ledig om dagarna.. Därför är jag överlycklig nu när Soski har blivit sjukledig, även om hon inte är det. Idag ska vi kolla 4:an av Pirates of the Caribbean, dricka vin och plaska i mitt badkar, hihi.

Det är ju Wasa Rockfestival denhär helgen. Ska väl nog söka mig ut i nåt skede men det är ju inga roligt alls om de ska regna. Blää. Måste ringa Sini och påminna henne om att det är vår ett års dag på söndag, haha.


Malin och Niisi på premiären av HP.


Jag och Linda.

Harry Potter och dödsrelikerna del 2



Det är över nu. 10 år och 8 filmer.
Jag och Josefin har växt upp med Harry. Det är första gången i hela mitt liv där den ena filmen är bättre än den andra. Filmerna har alltid bjudit på spänning, komik och romantik. Harry är min hjälte.

ÅH, it was awesome! Se den!

times gone by

Under helgen har jag skrattat, gråtit, druckit, dansat line dance, dansat bugg och fyllt 21. Bland annat. Och nu har jag semester! Helt fantastiskt! Vörodagshelgen var helt awesome, som vanligt. På fredagen var vi på Maxmodansin och röjde på ölområdet och på dansgolvet. På lördagen fick jag jobba i +30 och krapula, inte min favoritdag direkt. Sen blev det den legendariska fotbollsmatchen mellan Rökiö-Karvsor och Övriga Vörå, som Övriga Vörå vann. Ofcourse. Och på kvällen satt vi hos mig först och sen cyklade vi iväg till Ståorbjärji. Där rockade vi också ölområdet, haha.
Söndagen blev också en jobbdag med krapula i +25 och sen på kvällen for jag på Pass Hiid och tittade (då jag inte vilade) på då Linnea spelade.








grab somebody sexy, tell them 'hey give me everything tonight'

Sitter och hör på Give me everything på Nrj och taggar inför helgen. Den kommer bli superdupermega bra har jag på känn! Har fått klart allt inför Langradin och Huvudfesten här på jobbet idag också så det känns bra.

It will be awesome! fullt ös, medvetslös

I won't let you close enough to hurt me

bajs

Blä, allt är bara blä just nu. Varför ska livet vara så svårt? Hur man än vrider och vänder på saker så blir det bara skit! PERKELE!

Helgen var iallafall mycket bra! Pendlade mellan Ollis och Fontana på lördagen med Linnea och Madde. Vi dansade, drack och skrattade. Fast mitt vänstra knä är lite upprivet, skit stolpe! Haha.
Denna vecka är den man väntar på hela året, Vörådagarna! Oh yeah. Jag har höga förväntningar på helgen so it better be awesome! Men det är det alltid. Och efter denna vecka väntar 4 veckors semester, den ni!


Tobbe, jag och Jessica, Vörådagarna 2010

Same story



Hejdå.

skit skit skit

Ojoj, har haft Elvis och Josefin på besök dehär senaste dagarna. Härligt med sällskap men skönt att de har farit också, hehe. Jag och Niisi var på stan idag när mittiallt blev kolsvart där ute och regnet öste ner. Blixtar och dunder. Stackars Elvis var så rädd så direkt jag hade dragit ur tv:n och datorn ville han upp i famnen. Det var mysigt! Jag är såååå rädd för åska! Och nu har jag ingen att kramas med..

FAN nu börjar det åska igen..!

RSS 2.0