don't allow those bastards near your heart

Midsommar 2011

Midsommar i Bromarf var helt jätte, mega, dunder fantastiskt! Kom dit på torsdag, drack och somnade. På fredagen anlände resten av gänget och vi drog igång med en redi fotisturnering. Det blev mera dricka, mera skratt och slutligen en brakmiddag och bastu. Runt en halv 4-4 tiden på lördag morgon bestämde jag och Maddi oss för att vi vill inte sova en natt till på ett golv och trängas med alla andra. Så vi reste vårt vackra tält. Och vilket himmelrike sen! Vi sov som två prinsessor. Enda tills lördagen kom och vi mådde illa.

Jag, Maddi, Soski, Harry och Caala åkte hem på lördagen. Jag kom hem till Vasa kl 22, böt kläder och packade om väskan för att bege mig mot Domarskär och Villes villa. (Villes villa är btw jätte jobbigt att säga) Väl där gick vi i bastun direkt och spelade sen ölspel tills drickat tog slut. Vi sov 8 stycken i en liten stuga, bland annat jag sov på golvet. Så nu är både min nacke och rygg helt fucked up. Men värre kunde det har varit.

Hela midsommarhelgen får en solklar tia!






















Tog inga bilder på Domarskär, endast dagen efter.

Empty room


(Klicka på bilden)

tagga tagga tagga

Oh yeah! Har varit och handlat det sista som jag ska ha med, nu ska jag packa sen till frissan 12:30 och sen.. drar vi iväg mot Raseborg! Jag och Caala ska dela på att köra ner, sen blir det bajla bajla! Sitter ännu och hör på What are words på repeat. Jag blir så lycklig. Sommaren 2011 kommer bli legen..wait for it...dary!


åååååh mitt blonda hår!

What are words

http://youtu.be/nQY4dIxY1H4



Att nån kan älska en annan person så mycket visste jag inte. Sitter och hör på hans låt på repeat, gråter. Var finns det fler människor som han? Finns det fler? Inte i Vasa iallafall.. Kanske inte i Finland heller. Vi är inte så förälskade till naturen. Det finns inte i vårt blod. För att få vara så unconditionally in love bör man väl flytta till USA. Om det är det som krävs för att hitta den personen som älskar en utan gränser så är det väl värt det? Eller?

I love a rainy night

Håller på och kopierar upp ännu mer Vörådagsprogram nujust.. it never ends! Men usch vad ångest jag har över att Ida har fyllt. Så länge hon inte har fyllt är det ännu längre tills jag fyller.. Nu är det bara ynka 18 dagar kvar. Jag tänker sluta fylla efter 21. Och på tal om ingenting, igår klippte jag gräset så kåttan stritta!

Jeejee, imorgon ska jag till frissan och färga bort min alltid så vackra utväxt! Och sen när jag är klar och Harry och Caala är tillbaka från Kokkola så styr vi kosan mot Raseborg, wohoo! Jag skiter i att det ska regna, it will be awesome anyway!



OCH, igår beställde vi festivalpass till Rockoff åt oss! Snart, snart, snart!

happy birthday


Grattis på 21 års dagen till min vackraste Ida! ♥

questionmark

feelis

http://youtu.be/S08KonZiew4


Ny favoritlåt!

tröttast i byin

Tillbaka på jobbet. Håller på och kopierar upp 3000 Vörådagsprogram på svenska och ish 800 på finska, hohho. Helgen blev riktigt bra fast jag inte kom mig till Provinssi. Jag och Jessica drog till Ollis och drack alldeles för mycket, igen. Haha, vi lär oss aldrig. Nä jag skojar nog mamma, det blev inte så mycket faktiskt. Men bra drag var det. Dansade för fullt, I needed that.

Och jag börjar bli riktigt taggad inför nästa helg! Åker ner till Raseborg till Gusses villa på torsdag eftermiddag och kommer hem på lördag nångång. Det kommer bara vara en massa studievänner där och det ska bli så skönt. Det blir bad, bastu, god mat, härligt sällskap och gyttjebrottning (haha, min idé). Det ska ju tyvärr regna men what the hell, vi överlever.

Bon Jovi 17.6







Bon Jovi konserten var as kalas!! Love it!

du e konsti


Maddi och jag går förbi Ollis 00:15 på en onsdagkväll. Ser två fjortisar i varsin leopardmönstrad onepiece som står utanför Ollis och härjar som bara fjortisar kan.
Maddi "Ojoj, e ha no komi fram mytchi undelit folk!"
Jessica "Di e som krankan, di kommer fram ti såmarin!"

Höhö, det var mycket roligare igår! Trötta var vi.

onsdag

Fick mig själv på bättre humör igår. Var ute och cyklade typ tusen kilometer med Jessica! Det känns bra idag. Idag är en helt okej dag. Såg just världens fulaste bild på bdb! Det slutade ta sjukt för längesen, nu blir jag bara förbannad varje gång. Usch.
Crap, jag ska på allergitest om 35min.. Vi misstänker att min mjölkallergi är tillbaka. Fuck, isf måste jag gå på samma diet som syrran, och hon kan ju inte äta NÅNTING!! HM

Åååh, kan det inte vara helg nuuu?


Yeee, idag får jag träffa sötis Maddi!

fuck


Usch vad jag fick magknip nu när jag vet vad som händer i Vasa ikväll.. Egentligen borde jag inte alls utsätta mig för det. MEN, här kommer mina "tänk om" igen! Jävla skit! Det blir bara skit för mig hur jag än gör.. Dit for mitt nyfunna självförtroende.

Om sanningen ska fram

Sitter på jobbet och hör på NRJ webradio. Dom spelar Om sanningen ska fram-Eric Amarillo. Den får mig att tänka på helgen som gick, eller egentligen hela förra veckan. Det var en jätte härlig vecka. För en stund kände jag mig som mig själv igen. Jag var ute med vänner, solade, skrattade, grät inte en enda gång.
Jag bestämde mig igår för att jag ska åka ner till södra finland med Soski och co över midsommar. Jag har tvekat länge om jag alls skulle åka. Men jag kan fan inte sitta hemma och undra.. "tänk om" .. jag hatar uttrycket tänk om!

Summer 2011 kommer bli awesome!


Jag och Stefu förra sommaren. Efter varsin vinflaska på bryggorna. Haha, love you honey ♥

Bad night



Sitter i Vörå. Hade en bra dag tills jag skummade igenom min bdb. Skit också! Jävla, jävla skit.. But I rather hurt than feel nothing at all

Lovely summer

Har haft en jätte härlig helg! På fredagen satt jag i Hoviska med en massa människor och drack öl och sen for vi till Ollis. Jag hade bestämt mig att jag inte skulle vara ute länge men det blev sån feelis på Ollis så jag stannade till halv 3 ungefär. Och igår satt jag, Ida, Jonas, Ville, Basse och Hanne hos Ville och Basse och grillade och hade det chill. Jätte härligt!



Orrin råkade fixa en härlig sommarbild på mig i fredags! Orkar inte ladda upp fler bilder från fredagen och jag har inga bilder från igår. Nu blir det söndagsmys och imorgon kommer syrran på besök!

Beachen again

Har legat på beachen i 6 timmar idag. HÄRLIGT! Hade sällskap av Jennifer och hennes kompisar. Sen blev det mat på stan med Jennifer och nu är jag hemma och har tagit min efterlängtade dusch. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Men måste nog ta mig ut, kan inte sitta inne nu när det äntligen är sommar!


Gammal bild på jag och Jennifer, hihi.

it's beachtime!

what to do?



Jag är jätte tröööött!! Jag skulle lätt kunna gå och sova nu och sova tills imorgon.. But that's just not me. Vill hitta på nåt. Anyone? Skit tråkigt när alla jobbar imorgon så har jag ingen att vara galen med ikväll.. Oh well.

tisdag igen

Ååh vad skönt med sommarvärme! Äntligen! Tyvärr sitter jag inne på kontoret idag men är ledig resten av veckan så jag överlever väl nog. Usch vad jag blev nojig just. Läste om dethär Ehec viruset och så kom jag på att jag var till Strampen och åt grönsaker igår.. Så nu tvättar jag händerna på löpande band. Höhö.

Usch vad jag har sovit konstigt inatt.. Har drömt en massa skit och yrat.


Jag vill hem och sola nuuu!

Igår



Best ever



Tack för igår! ♥
Gårdagen var helt fenomenal! Vi drack, dansade, skrattade och levde livet. Kom hem 4 imorse, gick och la mig klockan 4:30 och vaknade 11 när klockan ringde. Packade väskorna och for till Mäcken med Maddi, Marie och Anton. Vi åt oss tjocka och styrde sen kosan mot Kärklax och sen Vörå. Haha, grymma öde vad vår krapulahumor var på topp idag! Maddi skrattade så hon grät och jag satt nästan min underbara glass i halsen.

"men Tarja Halonen vart jo född mee en silverskejd i rövin!"

Hatten av för Maddi!

yesterday

Bläää, är hungrig men skulle inte alls orka lyfta min feta röv och göra frukost åt mig. Igår satt jag hos Sini hela kvällen och pratade en massa skit. Det var så härligt att få träffa henne igen! Fast vårt samtal avbröts av en jävlit bigass spindel!!!!! Vi båda flög upp ur soffan och skrek. Sen blev det att leka hunt-the-spider-down-and-kill-it.. iish!

Idag är jag ledigt och har inte en aning om vad jag ska hitta på. Eller egentligen vet jag. Först lunch med Soski och sen vänta på att söt Maddi ska komma till stan, yeee! Och ihelgen är det skolavslutning. Mmmmm massa smörgåstårta!! Me love!


Jag hatar denhär bilden men Sini är söt iallafall! ♥
RSS 2.0