wednesday

Men hallåå, jag var ju påväg til beachen efter jobbet idag men vafan det blåser som en jävla orkan där ute och är mulet. Det skulle ju vara jätte varmt och fint idag, hm! Så nu har jag megatråkigt. Kan inte gå och shoppa heller, måste få lön först.. crap.



Jag orkar inte ladda upp en massa bilder från midsommaren, bara denhär för denhär är så bäst! Jag och Ida hade feelis hela kvällen igenom.
Nää, nu måste jag hitta på nåt.. dör av tristess. Kom ti stan!

trött

Åh, sen när jag får nån ork ska jag ladda upp bilder från midsommaren. Den var hur kul som helst iallafall! Fast nu är jag nog väldigt sliten, måste gå till sängs tidigt idag så jag orkar jobba hela veckan. Bajs! Meeeeeeeen, det blir nog bra sen, hihi.



:)

oh happy day

Hihi, har haft en härlig och ledig dag idag! Har nu på eftermiddagen gått på stan och shoppat lite, eheh. Men nu har jag iallafall kläder att ta på mig på midsommar. Tänk att det är midsommar redan nu ihelgen. Det blir nog bra! Ska jobba imorgon och på fredag, sen bär det av till stan och sen på kvällen till Toby på fest hos Sofia.



Detta köpte jag idag. En topp, en tröja, bh och trosor från H&M, skor från Andiamo och en väska från Anttila. Me like! Och ikväll vill jag mysa myckeeeet

bilder från helgen













20



Grattis Ida på 20 årsdagen! love you honey

samma på svenska



inga problem, men sprit är nog lite för gott

lördag





Jag igår. Var på middag till Söderfärden med das parents, grandparents och mammas moster. Jätte mysigt! Haha, ignorera min systers smutsiga spegel på den första bilden. Blää vad dagarna går långtsamt! Jag är verkligen less på denhär helgen. Och det finns ju knappt nåt annat att titta på på tv förutom detdär förbannade kungabröllopet. Och fotboll. Yäk
Måste nog sätta igång denhär kvällen snart så den är över nångång, haha. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, sova! Och så ska jag ju få finbesök, så jag måste väl städa lite också. Oh well

it's friday baby..hm?



Haha, Elvis låg och solade med mig förra veckan! Ni ska ignorera mitt slöusk. Jepp, fredag och ingen sol. Typ nästan alla jag känner har stuckit eller ska sticka till Provinssi ihelgen, men inte jag. Jobbar imorgonbitti. Plus att jag inte har några pengar, så det är lika bra att jag inte är där. Och så ska det ju regna hela helgen så jag ska sitta hemma och skratta åt alla stackars fanskap som trampar på där!

Oh well, ska sticka på middag med das parents och mammas moster till söderfjärden idag. jeejee

DÖD ÅT RÖTT

Andra och SISTA dagen på Sale, Maxmo! Det ska bli skönt med en ledig dag och sen tillbaka till mitt fina S-market. Håhhå, ska ta en myskväll ikväll med chips, dipp, öl och filmen Dear John. Har lust att gråta lite idag, höhö. Vill ha lördag nu så jag får åka tillbaka till staden och shoppa lite och sen till ollonbaren med Jessica!



Vad härligt väder det har varit idag! Steg upp tidigt så jag skulle hinna ligga där ute och steka lite innan jobbet. Äntligen börjar jag få lite färg.

snabba ryck Harry!

Hej, jag är i Vörå. Har jobbat i Maxmo på Sale idag, ska dit imorgon också. Det kommer bli min död. Och så har det ju förstås varit fint väder idag när jag har suttit inomhus hela dagen. Blää. Laddar ner nyaste avsnittet av True Blood nujust, hihi can't wait! Jag tycker också att det kunde vara söndag nu, nu, nu! Höhö, how sweet



Love, Oh, Love
I gotta tell you how I feel about you
Cause I, Oh, I
Can't go a minute without your love
Like a satellite I'm in orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can't go a minute without your love

hejbara

Vaknade, steg upp och gick i duschen. Fick ett brev förra veckan att idag skulle det komma några gubbar och checka nåt med tv-antenn uttagen och sånt. Så när jag stod i duschen hörde jag att det ringde på dörren, men jag tänkte att om det är viktigt så kommer de nog in med egen nykel. Precis, jag hör att nån kommer in. Plötsligt sticker en gubbe in huvudet i badrummet och säger "Du har en massa vatten på golvet!". Jag stängde av duschen och när jag drog undan duschdraperiet så såg jag att allt på golvet låg och flöt. Översvämning i hela badrummet och hela hallen. Det kom en massa gubbar hit och torkade och sög upp vatten åt mig. Nu är allt torrt igen men jag hoppas verkligen inte att jag fått några vattenskador i golvet!



Nu stinker det så skit här att jag får huvudvärk... och btw, jag ska på jobb om en timma.

JAHA

Göud vilken slö dag!! Var är sommarvärmen? For real, jag börjar bli riktigt sur på detta. Det bara regnar och regnar och regnar och är kallt. Skit Finland! Jag vill till södern, nu! Blä, ska i jobb tisdag, onsdag, torsdag, lördag denhär veckan. Jag skulle verkligen inte orka. Fan, jag har inget annat att prata om än jobbet och hur tråkigt jag har när jag är ledig. Jösses.


hej mitt slöusk, haha! Oj gud

söndag

Blev ingen utgång för min del igår, var typ död redan en 11 tiden. Några glas vin blev det iallafall, haha. Och idag vaknade jag med täppt näsa, sjuk hals och huvudvärk, bläääää. Håller nog verkligen på att bli sjuk. Usch. Oh well

Jag hatar att vara sjuk! Speciellt nu när jag bor ensam och inte har nån att ta hand om mig.. höhö

den stora frågan

Krogen eller inte krogen ikväll? Haha, vilka i-landsproblem. Är jätte trött, började jobba klockan 6 imorse. Men jag skulle ändå vilja komma ut och träffa folk. Suck.. Sitter för mig själv och dricker vin nujust.

Åh, vad tråkigt liv jag har.. Haha

KISS, Tampere, 10.6.2010



















för att

Eftersom min älskade syster har en egen blogg och för att hon inte bloggat här på evigheter nu så friar jag henne. Hädanefter är detta min blogg. Men check out hennes blogg, startswithgoodbye.blogg.se

Jobbet igår gick jättebra. Det var ju bara fyra timmar och det var mycket kunder så tiden gick snabbt. Ida kom in och höll mig sällskap en stund också. Ikväll ska jag och ida&jessica och se på Sex and the city 2 på bio. Hoppas den är lika bra som alla säger! Sen ska jag hem till Vörå. På torsdag åker hela familjen ner till Tampere igen, denna gång ska vi på KISS konsert!!!! Wohooo! I just love my life, haha.



Nu borde jag äta och sen cykla till apoteket och köpa massa värkmedicin! Har haft SÅ sjuk hals inatt, det känns ännu i den. Och jag har inte tid att bli sjuk nu.

oh well

Usch! Om en timma ska jag traska iväg till sjukhuset på en kaffedate med Soski. Sen ska jag låna hennes bil och åka på jobb till Sale, Kvevlax. Det är tur att Sanna är där när jag kommer iallafall. Sen ikväll ska jag bara mysa, äta choklad och kanske se en film. Säg en bra film nån!



Haha,
sista bilden på mig som blond. Jag saknar nog det ibland.. Fast jag har haft jävligt kul ända sen jag färgade håret mörkt. Haha, eller så är det bara i mitt huvud.

underbar

monday, I'm NOT in love

Men oh my god va tråkigt jag har! Det finns ju inget att göra när man är ledig. Har suttit hos Ida typ hela dagen. Vi bokade båt tills vi ska till Åland, så nu kommer vi oss till och tillbaka till Åland och vi har boende. Det blir att beställa festivalpassen nästa nu. Åååh, Åland kommer bli så kul! Hela denhär sommaren kommer bli så kul! Bara det kunde bli varmt nångång, goddamit. Oh well



Ska i jobb till Sale i Kvevlax imorgon, är nästan en aning nervös..

Skolavslutning

Oj herregud vilken dag jag hade i lördags! Började med att jobba fem timmar, sen for jag direkt hem till Sara för att fota hennes studentfoto. Efter det for jag hem och duschade och gjorde mig färdig sen rakt till Jespers på studentkalas. Åt lite smörgåstårta och sen hem efter resten av familjen och iväg till Linda på hennes studentkalas. Mera smörgåstårta och champange och sen iväg till Västervik på Elins studentkalas. Efter det skjutsade vi Elin till Strampen och jag for hem och böt kläder. Sen kom Minna, Jesse och Ricke efter mig så for vi till Hoviska och påbörjade festen. Där var massa sött folk och senare fortsatte festen på Ollonbaren.















En jävligt rolig kväll!

it's friday baby



Oj göud. Hundjäkeln kom och väckte mig halv 8 imorse, så vi gick ut på promenad och sen när vi kom tillbaka så orkade jag inte gå och sova mera så jag gick ut och klippte gräset. Och jag måste bara få säga att jag äger på att klippa gräset med vår nya traktorgräsklippare! Hahah. Ska i jobb idag 15-20.. Blää, jag orkar inte alls. Jag skulle hellre ha börjat imorse så jag skulle ha haft hela kvällen ledig. Oh well

Lördag imorgon, finally! Det blir så jees. Men jag har ju så långt hem från krogen nu när jag har flyttat, haha.

åsna

Oj herre jesus! Har packat ner och packat upp, städat och flyttat heeeela dagen! Men nu är allt på plats, typ. Vi tar resten på söndag. Jäklar vad snyggt det blir! Haha, men jag for till Vörå ikväll så jag inte skulle behöva sova där. Det kommer ta en tid att vänja sig vid stället. Nu är jag dödsslut, ska kolla ett avsnitt av True Blood och sen ta natten. Ska jobba imorgon typ hela dagen och på lördagsmorgonen. Mmmmmm på lördag får man äta mycket smörgåstårta, me love! Och sen blir det utgååång! Bli lördag NU! Hehe


mina besta hestar som har hjälpt mig flytta idag, I love you guys.

AC/DC, Tampere, 1.6.2010



















RSS 2.0