Det är så lätt




Haha, jag längtar så till lördag! Vill ut på baren med Jessica igen!

en dag till

Oh yes yes yes! I can't wait tills imorgon, det kommer bli så galet. Idag har jag packat och umgåtts med Ida. Vi var till min nya lägenhet och kollade The Hills och jag åt mumsig kinamat, mmmm.



AAAAAAH vad jag älskar sommaren! Bara det kunde sluta blåsa så jävla kallt. Jag vill ha strålande solsken, en grill, massa vänner och mycket musik. And that's the way life should be.

Girls just wanna have fun

Japp, helgen blev så bra som jag hade förutspått! Men jag tänker inte lägga upp några bilder för alla ser helt alkisvarning ut, höhö..ups! MEN, idag har jag, mamsen å papsen flytta en massa grejer till min nya fina lägenhet. Ååh det kommer bli så bra! Så nu sitter jag här i min "gamla" lägenhet med endast min säng och min dator.. Och en massa annat. Göud vad mycket skit man har fått in på 27 kvadrat! Och då har jag så svårt för att slänga saker så det blir väl att ta med allt och slänga in det i nån skrubb tills man kanske behöver det.

Jag är så exalterad att jag vill bara packa ner mer och mer och mer! Men jag sov lite inatt så nu är jag så trött att packandet får vänta till imorgon. And btw, i övermorgon åker jag ner till Tampere och kollar på AC/DC, wooohooo!!! It's gonna be legen..wait for it..dary!

tonight's gonna be a good night

Sprit är nog lite för gott!

Grrreat

Igår var grymt jees!! Och idag kommer bli lika jees! Haha, I just gotta love my life right now.


och nej, jag orkar inte ta bort mina vackra röda ögon

let it rain

Göud vad äckligt väder vi har! Vart tog sommarvärmen vägen? Idag är en sån deprimerande dag.. Vart jag än ser så finns där bara en massa kärlekspar. Människor som har det som jag inte har. Jag föstår att folk börjar bli less på mig och mitt jävla tjat men det har snart gått två månader och det tar lika sjukt idag som det gjorde då, den dagen..

Vad är då bättre, att sitta hemma och gråta ögonen ur sig eller att gå ut med vänner och flörta lite oskyldigt med andra killar? Jag tycker att hur man än gör så får man finger pekade mot en. Inget duger..



why can't life ever give me a break?
borde jag bli blond igen?

trötter



Vill börja flytta jag nu! Det är irriterande att ha en massa lådor som står ivägen här. Och så vill jag köpa nya saker och inreda jättefint, haha. Speciellt köket. Nu har vi bokar boende på Åland till Rockoff, måste bara boka båtbiljetter och festivalpass så har vi der mesta på det torra. Det kommer bli så kul! Men herregud vad fattig jag kommer vara efteråt. Meeen, man är ju bara ung en gång i livet.

Jag har inget vettigt att säga..

SUR

Fyfan vad sur jag blev nu! Till vilken nytta skulle den videon upp? Oh well..
I hate everything about you, why do I love you? allt skulle vara så mycket lättare om jag hatade dig. Kanske jag skulle må mycket bättre om jag hatade alla? Eller? Jag hatar mig själv för att jag utsätter mig för allt dethär. Men jag är verkligen inte redo att släppa allt än..
jävla skit!

ja vill int!

Ååååååh trötter! Herre jävlar vad trött jag är, och värk i hela kroppen. Har varit som vikarie på mammas dagis idag igen. Dom är ju så underbara kidsen, men ändå såna små jävlar! Jag tänker verkligen inte umgås med några 3-5 åringar igen på länge nu, haha.
I can't believe it! Om en vecka står jag, pappa och syrran och rockar loss till AC/DC!! Oh yeah, me love.


Hmm, jag vet inte. Jag kan inte... Inte än

stupid

On my own
Pretending he's beside me
All alone, I walk with him till morning
Without him
I feel his arms around me
And when I lose my way I close my eyes
And he has found me

In the rain the pavement shines like silver
All the lights are misty in the river
In the darkness, the trees are full of starlight
And all I see is him and me for ever and forever

And I know it's only in my mind
That I'm talking to myself and not to him
And although I know that he is blind
Still I say, there's a way for us

I love him
But when the night is over
He is gone, the river's just a river
Without him the world around me changes
The trees are bare and everywhere
The streets are full of strangers

I love him
But every day I'm learning
All my life I've only been pretending
Without me his world will go on turning
A world that's full of happiness
That I have never known!

I love him
I love him
I love him
But only on my own..

dagistant

Har agerat dagistant på mammas dagis idag, ska dit imorgon också med alla underbara ungar! "Höödo, tanteeen.." har jag fått höra hela dagen.. Höhö, tur att jag inte har ålderskris från förr.
Helgen var nog helt jees jees! Bästa på länge faktiskt! Hihihii, vill bara att det ska bli lördag igen så jag och Jessica får fara till ollonbaren igeeeen. Göud vad jag kommer vara en fattig lort när hösten kommer.. Oh well
orka ladda upp nya bilder

20års kalas?





mina bästa vänner!

boring-ring-ring-ring







JAG HAR SÅ TRÅKIGT!! VILL INGEN HITTA PÅ NÅT?

alone

Ojdå, jag har varit tyst nu i nån dag.. Oh well. Funderar på att släpa mig till gymmet idag men vet inte om jag orkar. Det skulle vara skönt. Hm, tror det blir så.

Såå.. Han kommer inte blli min igen. Jag är officiellt ensam. Nu har jag inget att hoppas på längre. Jag är lite förvirrad över hur jag känner mig nujust, men I'll be okay. Nu vet jag det säkert att jag kommer klara mig. Det kommer ta länge än innan jag kommer över honom, jag vet inte helst om jag nångång kommer att komma över honom helt. Han var verkligen mannen i mitt liv och jag saknar honom så jävla mycket! Men han finns där, jag vet att han finns där om jag behöver honom.



Den dagen det äntligen slutar ta sjukt och tårarna inte rinner mer, då ska jag bli lycklig igen!
Goodbye my lover, goodbye my friend. You have been the one, you have been the one for me.

Jag älskar dig!

oh yes yes yes

Aaaah! Blev ju sol iallafall idag, så jag har varit och hjälpt Soski städa hennes balkong och varit till Paradise beach på vollyboll med en massa tjejer. Det är ju så härligt med sommar! Men nu ser jag att det kommer typ svarta moln, skit det kommer börja regna! Ikväll blir det hockey på ollonbaren, yey!

varrrmt

Göud vad det är varmt! I love it! Igår låg jag och Soski på Sandö och solade. Vi hade sällskap av Erik en stund och Mats joinade också. Sen blev det glass på torget. OCH, jävlar vad röd jag var när jag kom hem! Men det har lagt sig nu. Jag hann inte vara hemma speciellt länge, gick i duschen och for sen till Freddes och kollade ishockey med honom och Dimi. Fredde for på fotismatch efter andra halvlek men jag och Dimi stannade hos honom och tittade klart matchen. Sen for vi och tittade på Freddes match. Alltså en riktigt bra dag!

Idag hade jag och Soski tänkt cykla till Sandö igen men det finns ju ingen sol. Så jag ska istället skriva en kursdagbok och skicka mail till min soc.pol. lärare.


oh how I love you, summer

voj oh holy crap

Fan, jag orkar inte!
Är det inte det ena så är det det andra,
sånthär ger mig huvudvääärk!

igår å förrgår

Oj holy crap vad rolig helg jag har haft! I fredags kom Soski, Dani, Andin, Steffe, Roy, Malin, Sandra och Josse hit på grillkväll och hockey. Jag och syrran har varit ensamma hemma sen i torsdags. Vi grillade, la upp studsmattan och kollade ishockey, finland-vitryssland. Det var allt för längesen jag och Soski umgicks med kunipojkarna!

Och igår festade jag och Jessica loss på ollonbaren, grymt kul! Bandet Das Dunderhonung spelade sin sista keikka och jösses vad dom rockade! Det var fullt med folk och fläktarna var ur bruk vilket resulterade i en megabastu. Så hälften av allt folk stod utomhus halva kvällen, jag och Jessica var två av dem. Haha. Vi kom hem halv 5 imorse och gick till sängs typ runt 5.


Här kommer typ tusen bilder från i fredags, tog inga bilder igår.




















you silly boy


you had a good girl, good girl, that's a keeper
you had a good girl, good girl, but didn't know how to treat her

get out of my head!

oh

Hömm, göud vad tråkigt jag har! Sitter och kollar Top Model och äter dumleglass, mmm gott! Men jaha, vad händer ihelgen då? Jag vill ut och träffa folk efter min vecka i Vörå. Haha. Det var så jävla skönt att få vara i Smeba och stan i några timmar och bara släppa allt. Har absolut ingen ork att gå till jobbet imorgon eller på lördag! Men men, efter lördag är jag ledig några dagar så det blir skönt. Och så får jag äntligen börja packa ner mitt liv i lådor.



"in-to-me-I-see"

Haha, vad skoj det blev igår! Inne i halva första perioden efter lite om och men så bestämde jag mig för att packa och hoppa i bilen och bege mig mot Smeba. Kom fram till Freddes passligt till att tredje perioden skulle börja och herregud vilken spänning! En grymt snygg seger! Ihanaa leijonat!

Sen hade vi tänkt gå in till stan och fira, men vi kom på att ollonbaren stänger redan klockan 2 på onsdagar. Så vi drack lite till, läste 'Believe it or not' och tittade på Love Guru. Gud vad dålig film! Haha, Fredde somnade efter halva filmen typ och jag kände mig grymt dum i huvudet när jag satt och skrattade för mig själv till de dåliga skämten. Vi tog natten där runt halv 3 och vaknade 11 idag. Åt frukost och tog sen chevy van in till stan på en bollaglass, mmmm.


haha, typ enda bilden vi båda är med!

hyvä suomi!

Ishockey, ishockey, ishockeeeeee-eey, ishockey ishockey, ishockeeee-eey!!! Så, FIN-USA ikväll. Vi vill ha revange (stavning?) från OS där matchen gick rätt upp åt helvete! Har korkat min första öl nu och gjort mat åt mig så det ska inte gå nån stor nöd på mig på den fronten iallafall.

Men nu börjar det!

STOP

En månad, en hel fucking månad! Å ena sidan kan jag inte förstå att det redan gått så länge och å andra sidan har denhär månaden känts som en evighet. Det är en jävla tur att jag ska jobba hela dagen idag så slipper jag tänka på allt. Nu vill jag verkligen flytta mer än nåt annat! Jag har bankat in i mitt huvud att när flytten är över så kan jag börja gå vidare på riktigt. Jag hoppas att jag har rätt..


Men ibland är det svårt att va' stark, inte följa sitt hjärta
Och inte skicka nå't dumt sms, att jag saknar dig så
...mmh, he å!

oh well

Jaha, fan vad jag har slösat bort min lediga dag! Har gjort absolut ingenting idag. Var på promenad med Jessica och Elvis, sen kom hon och Ida hit en stund. Skönt att få prata med lite annat folk än familjen. Det är ju en hel vecka sen jag såg dem sist nu.
Dom säger att det ska bli sommarväder till helgen. Hoppas inte, säger jag. Ska jobba hela fredagen och lördagen så det får gärna regna för min del. Hmm, när är nästa event här runt? Jag vill på på en stor fest med mycket öl, skratt och solsken! Gud vad jag längtar till sommaren! Jag, Ida, Julia och Linnea ska åka till Åland på RockOff i juli. Det blir nice nice nice!!!! Oh yeah



och jaa, jag har blivit brunett.

goodbye

I could honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember til I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning and played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then put it down
'Cause I know I'm wasting my time
And I don't mind

måndag

Jaha. Sitter i Vörå nu. Ska i jobba idag 14-21. Ska också jobba onsdag, fredag, lördag.. Så det blir till att stanna i Vörå hela veckan. Ganska skönt med lite miljöombyte men jag har på känn att jag kommer vara uttråkad redan imorgon. Vill ju tillbaka till stan så jag får börja packa ner allt mitt krimskrams! Ser SÅ fram emot att flytta!

Hmm, jag har kommit fram till att jag borde bannlysa en massa saker från mitt liv. Som såna äckliga kärleksfilmer där tönten alltid får flickan i slutet.. yäk! Har ingen lust att ha nån kärlek runt mig what so ever nujust.

Skit samma, skit samma!


Grattis på födelsedagen älskade pappa! <3

men satan

Att så småa saker kan göra en så arg!
cp cp cp cp cp cp cp cp cp



fuck off fuck off fuck off fuck off fuck off

ÅÅÅÅÅH SOPA

Håhhå, satt i hoviska typ hela dagen igår och ölade och frös som en annan gris! Sen blev det hockey på Ollonbaren. Jaa, jag vet inte vad jag ska säga om matchen. Vilka sopor! Vann e gambä stöjtan?! We need you. Tja, men stannade en stund efteråt också och dansade och träffade folk. Det var grymt nice! Skönt att vara omringad av folk en stund och inte bara sitta ensam.

FÖRRESTEN! Jag har skaffat en ny lägenhet!!!! Får börja flytta i slutet av maj så det betyder att ajg måste börja packa ner en massa saker nu redan. Hihi, jag är så glad. Sen har jag också gjort en annan grej men det blir en överraskning åt alla, moahahahaha. Det känns lite som att jag så småningom kan börja röra mig framåt. Jag tänker ta och börja om från noll nu när jag flyttar, helt nytt. Allting. I'm going through changes..



Grattis på morsdag älskade mamma! <3

krasch bang boom

Om jag hade kulor så skulle denna dag sparka mig med all kraft i världen på dom... Jag har fruktat denhär dagen enda sedan det tog slut, den sjunde maj.. Kan vi inte bara stryka datumet sju ur hela kalendern? Vi kan hoppa direkt från sjätte till åttonde, snälla.
Gud, jag känner mig så jävla patetisk för att jag går sönder över ett datum. Oh well, jag har varit patetisk i hela mitt liv så varför sluta nu? Jag skulle bara vilja veta om du lider lika mycket som jag.. Knappast. Och varför frågar jag inte bara? Herregud, jag sitter och pratar med mig själv!

Nä nu mmåste jag ta mig ut ur lägenheten.. Göra nåt helt annat. Vill inte tänka mer. JÄVLA SKIT!

utropstecken

Satan i gatan!
Jag är så jävla arg på dig just nu!


ska gå till gymmet och träna skiten ur mig idag så jag slipper ha dig i huvudet..

men jaha

Vart tog finvädret vägen? Solen sken ju för fullt när jag vaknade imorse men nu ser det ut som fans jälv när man tittar ut. Åååh usch vad less jag är på allt idag. Enda bra med denna dag är att jag ska och spana in en lägenhet, och så hoppas jag att vår grillkväll blir lyckad. Annars vet jag nog inte vad jag tar mig till..

Men seriöst, är det ingen som är intresserad att åka på en snabbresa nånstans med mig? Säg typ, nu eller nångång i maj? HM

-

GAAAAAHHH!! Alla människor i mitt liv är världens bästa, men nujust är alla bara en stor skara av rövhål! Jag har så nervfel. Är så less på allting.. Det skulle verkligen sitta bra med en öl eller två på Ollis nu, men orkar inte gå dit själv.. Tar en ur kylskåpet istället.

Men satans jävla skit! Säg mig, varför har killar så jävla svårt att respektera andras känslor?! VA?! Det är alltid så mycket prat och smöras men ingen action! Jag blir galen!! När hade du tänkt att jag kunde få gå vidare då?

resfeber

Åååh göud! Jag har sån resfeber, vill till en liten söderhavs ö och bort från allt! Helst ett stort flickgäng skulle va så nice. Och så fort som möjligt helst! Vart som helst, jag bryr mig inte bara solen lyser och det finns mycket snygga killar där, höhö.



Bilden är tagen från google, Puerto Rico, Gran Canaria. Har varit tre gånger till Gran Canaria, och vill gärna dit igen. Det är en helt fantastisk plats! Men crap, jag borde inte titta på sånthär. Jag blir så fruktansvärt ressjuk.. Och det är ju ingen vits att åka nu när det blir sommar här och sen till hösten kommer jag ha så fullt upp att jag inte kommer hinna med nån resa. Nujust skulle jag vilja vara en bortskämd skitunge som gör precis som hon vill och har pappa som betalar allt! Jag vill verkligen bort härifrån!

it's so hard

And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so..

And you completely know the power that you have
The only one that makes me laugh


mitt hjärta går sönder gång på gång på gång på gång på gång

monday, I'm not in love

YEAH, har haft min sista finska föreläsning idag! Tent imorgon och sen är det över, wohoo!
Åh göud, jag vill så gärna hitta en större lägenhet. Och jag skulle bra kunna tänka mig att bo tillsammans med någon också. Det skulle vara så kul och mer ekonomiskt. Men, man måste ju isåfall hitta nån man går ihop med och som man inte släpper nerverna på efter 5 minuter. Vilket inte lämnar många, haha. Men om nån har en superfin ett eller kanske en tvåa med inte allt för hög hyra, ring mig!

Fan, jag fick meddelande från Suomi Soffa idag att de har fått in min latsoffa till butiken men när jag skulle ringa och boka tid när de ska köra hem dem så var det upptaget. Har försökt ringa hela dagen men inget svar. Jag blir så förbannad! Kanske man svarar när kunder ringer. HM!

Jaa, wappen blev helt Ok. Hade bra sällskap iaf. Fredagen innehöll en aning drama, men vad är nu en fest utan drama? Lördagen började bra men sen sjönk humöret på oss alla och vi tog en latdag. Och igår blev jag sofflös. Tony och hans föräldrar hämtade den vita soffan. Och oh holy crap vad stor lägenhet jag har när jag inte har nån soffa, höhö.

Well well.. lite foton från helgen.








walk away

I guess I shoulda known better,
To believe that my luck could change.
I let my heart run forever,
Finally learned each others name
I tell myself this time it's different,
No goodbyes 'cause I just can't bear to say it.
I'll never sit back and want what's coming
If I stay...
Oh no,

Just walk away
Oh no, don't look back,
'cause if my heart breaks
It's gonna hurt so bad,
You know I am strong-
But I can't take back before it's too late
Oh, just walk away.
RSS 2.0