2903

Hur gör man för att kunna lita på en person igen? En person så viktig att den kärlek man har för denna person gör så att hela kroppen värker.


Jag vill kunna lita på dig.

Söndag

Hejsan! Hur har ni det? Har ni kommit ihåg att ändra klockan till sommartid? Vaknade halv 10 eller ja, halv 9 vintertid så jag är ganska trött idag! :p Snart sticker jag iväg på övning med tjejerna, vi ska iväg till vörånorra skola där vi kan öva med mikrofoner :)
Hinner inte skriva mer nu, men vi hörs senare!
Ha det bäst! :D
Peace!

love you sis <3

Pampas

Wohoo, drar igång Pampasveckan på Ollis med bästa Ida och Sofia!

NCIS

Hejsan, sitter och kollar på NCIS just nu, men har inte följt med på länge så jag vet inte riktigt vad som händer :p Har även missat ghost whisperer nu flera dagar, så jag vet inte hur det har gått med allt, om han sam är kvar eller om han har stuckit :o måste köpa boxen!

Idag har skolan barit jobbig, allt som har med skolan att göra suger just nu! Jag har ingen motivation alls.. Men måste hålla ut nu i 10 veckor till med denna skiten! Aja, snart är det påsklov iaf! :)

Ha det bäst! :D

Peace!

Love you bigsis <3

2203

Ska snart söka mig mot skolan för den enda föreläsning jag har denna vecka! Hihi, nice! Denna vecka är det Pampasvecka, och jag är helt i extas. This week's gonna be a good week!

Ska hämta ut mitt HM paket idag också, har beställt en ny bikini och nåt annat (tror jag?). Och om några timmar kommer gubben min hem! Ska ta bussen till Smeba sen ikväll och ta hand om min sjukling.




Göud, typ världens suddigast spegelbild ever! Men whatever.. Det känns som vår idag, snälla snö smält bort NU!

2103

I, I who have nothing
I, I who have no one
Adore you and want you so
I'm just a no one, with nothing to give you but oh
I love you

Såå, har spenderat de senaste dagarna i Vörå. Det har varit skönt, skönt att få umgås med familjen. Var ju och hälsade på gubben min igår med Fredde och Johe! Det var härligt att få se honom, annars skulle jag nog ha saknat honom tusen miljoner gånger mer än jag gör nu. Men imorgon får han ju komma hem, äntligen!

Hmhm, borde egentligen börja packa så jag kan söka mig mot Vasa snart. Längtar verkligen tillbaka till stan, trodde aldrig jag skulle säga det men så är det.


love you lilsis


My life starts now

Nu har jag bestämt mig! Från och med idag ska jag ändra på mitt liv, på mig. Senaste tiden har jag känt mig så nere, så utanför, inte alls mig själv. Alla tankar i mitt huvud har varit negativa, men icke mer. Nu ska jag endast tänka positivt och leva mitt liv som JAG vill. Jag tänker aldrig mer leva efter någon annans regler, det är mitt liv och mina regler! Nu är det jag som bestämmer, förbanne!
Hädanefter tänker jag vara tacksam för allt jag har i mitt liv. Min familj, mina vänner, min pojkvän, skolan, jobbet, allt! Det är alla ni som gör att jag vill vara med i vardagen. Visst bråkar vi och visst är vi sura på varandra. Men jag kan inte tänka mig att leva livet utan någon av er.

When it gets tough we gotta fight some more!


Jessica

-

I don't know where we're heading I'm willing and ready to go
We've been driving so fast we just need to slow down and just roll

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quittings out of the question
When it gets tough gotta fight some more

We gotta fight fight fight fight fight for this love
We gotta fight fight fight fight fight for this love
We gotta fight fight fight fight fight for this love
If it's worth having it's worth fighting for

Dagens låt

Har inte så mycket att säga idag så jag lägger in en dagens låt ;) Idag blir det breath me- Sia :

-

Nu har jag ingen aning om män eller kvinnor är värre!

-

Känner mig väldigt sviken! Allt jag kan tänka är om allt du sagt till mig har varit sant, eller om du suttit och hittat på allt och gjort mig till åtlöje framför andra? Åh! Det som är värre än män, är kvinnor!

Kan man verkligen veta vem ens äkta kompisar är?

Nästan som vår

Jisses vilket fint väder det är idag! Var just ute på en promenad med Elvis och solen värmer riktigt! Snart är det vår (Y) Har även övat med tjejerna idag, det börjar låta riktigt bra nu! :) Ikväll åker jag iväg till vasa med Jessica, mami och pappa, vi ska antagligen på bio :) Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och läsa Breaking Dawn!
Ha det bäst! :D
Peace!

love you bigsis <3

.

Har fikat med bästa Ida idag. Sen gick vi lite på stan. Länge sen det har bara varit jag och Ida, det händer allt för sällan nuförtiden. Ska åka hem till älskade Vörå ikväll, har jobb imorgon och på lördag. Sen är jag ledig resten av mars, skönt!
Vad ska folk göra ihelgen då?

Memory lane

Hejsan, hur har ni det? Det har blivit dåligt med uppdatering från mig, ursäkta! Har full period 12 veckor framåt, dett kommer bli jobbigt, men jag ska nog klara det. Iaf har min vecka hittills varit bra! :) Men skulle verkligen inte orka med hälso kursen, så är vi även 42 stycken i den klassen, kommer inte lära mig så mycket :s
Nej nu ska jag kolla ghost whisperer! :)
Ha det bäst!
Love u bigsis <3

.

Jag vill om du vågar.

.

När man hamnar mellan två vänner, hur kan man välja sida? Ska man välja sida?

.

Kollar filmen Hotet inifrån. Jag har många hot inom mig. Flera som har följt mig i många år och andra helt nya hot. Jag är min egen värsta fiende, i alla lägen.
Är inte på något speciellt humör, men ändå är jag arg!

0503

Har tränat för första gången på en månad idag. Hade glömt bort hur skön känsla man har när man är klar! Nu blir det nog att ta tag i saken och släpa mig til gymmet mera.
Jag vill ha en större lägenhet och en tatuering och sommar och en ny telefon och en större garderob och massa kläder och mera pengar och snyggare beach kropp. Jag vill så mycket.

love you lilsis

She's my best friend. You break her heart, I'll break your face.







-

Ursäkta en dålig uppdatering.. Är less på allt! Tar nya tag en annan dag.

I'm gonna live forever, I'm gonna learn how to fly

Hejsan! Urusel uppdatering från mig, samma sak på min egna blogg, men detta ska det bli ändring på! Idag har Malin varit här, vi kollade My bloody valentine och What happens in vegas, båda filmerna var riktigt bra! :D Nu sitter jag och Jessica och ser på spårlöst men nu ska vi sätta på Fame så ska vi se den resten av kvällen! :)

Ha det bäst! :D

Peace!

Love you bigsis
RSS 2.0