Wappen

Åååh, orka klaga på vädret och allt annat en dag som denna! Det är wappen gott folk och vi ska ut och ha kul. Jag och min bloonda vän Jessica från Vörå ska party like rockstars ikväll! Mösspåläggning står som näst på schemat, så då ska vi skylta med hur duktiga vi är som tagit studenten. Höhö.. Sen blir det nån mellafest och sen krogen, troligtvis Ollonbaren.

OCH OM NÅGON VISS (PERSON) FÖRSTÖR MITT GLADA HUMÖR IDAG SÅ KOMMER JAG DÖDA!! just so you know







Salute

feelis

Höhö, har sån feelis från Åboresan ännu! I'm on top of the world.
Och imorgon är det vappeeeeeeen! Det kommer bli legendary, även om det regnar. Det finns alltid nånstans att umgås. Ska i jobb först imorgonbitti, 8-12. Så ikväll ska jag bege mig till älskade Vörå igen, det blir nice.

Hmm, jaja.. Har inget att säga idag. Ska bege mig mot skolan snart, har finska... Hrmpf

Jag är bara på så bra humör! apungapungapungapung

Bildbomb från ÅBO


























"Vasaborna e ni klara? Jajjamensan fattas bara!"
"MOOOOOORS LILLA OLLE.."
"apungapungapungapungapunga"

Haha, åå gud! Åboresan blev legendary! Årets tutorgäng är oslagbara!

Host...

Hejsan, ja ni, nu är jag tillbaka efter en låång bloggpaus. Jag är tillbaka med världens förkylning också. Så himla nice.. Har iaf varit till Hesa med klassen, vi har haft riktigt roligt! :D

Nu har vi iaf inga prov på många veckor, det tackar vi för! Idag var jag till staden med mami, Elvis trimmades och vi sprang iväg och köpte lite skolböcker samt några små saker till första maj. Vädret idag var ju inget att hurra åt, det sägs regna på vappen, det kommer inte bli så roligt att stå i hoviska hela kvällen då. Men vi tar med paraply! :)

Nej nu ska jag spela kungen, mitt nya favorit spel! :D

Ha det bäst! :D

Peace!

depart

Flyr från stan i två dagar imorgon, det ska bli så skönt! Ska ner till Åbo på tutorskolning, ska agera tutor åt alla fins gulisar som dyker upp i höst. Jag och Ida har varit på besök till Jessica idag också. Vi åt glass, drack öl, diskuterade sommarplaner och förundrades över att detta är Jessicas sista dag som tonåring. Hon fyller nämligen 20 bast imorgon! Herregud. Tur att jag ännu har några månader kvar..

Nu ska jag kolla Svenska hollywoodfruar och äta popcorn. Sen ska jag dampa över vad jag ska ha med mig till Åbo.


bad boy

Even though I know it's no good for me
It's the risk I take for the chemistry



jag kommer gå till sängs med ett leende på läpparna ikväll

jävla söndag

Jaha, igår var helt okej. Det blev mycket skratt på förfesten iaf! Sen blev jag trött och ville hem, men snäll som jag är så följde jag med till Fontana. Gud vad jag hatar det stället! Dansade lite, pratade sex och förhållanden och fick en guldstjärna för mina insatser. Haha

Jag vet faktiskt inte varför jag envisas med att släpa mig till krogen varje helg.. Det är länge sen jag hade en riktigt rolig krogrunda! Kan ju inte dricka varken cider, öl, lonkero eller nåt annat surt längre. Det lämnar mig med brännvin, och jag plus brännvin är inte kärlek. Den största orsaken till att jag slösar bort mina pengar och driver min mage till vansinne den senaste tiden har varit att jag är så ensam. Dom senaste två månaderna har jag varit så otroligt ensam, och sorligt nog är krogen mitt svar på det.

Jag läste Lottas blogg idag, lottavafan.blogg.se, och hon skrev att hon ska sluta dricka, att hon inte förstår oss andra som springer på krogen och drar fyllor varje helg. Hon placerade in mig perfekt. Det stämmer! Jag är patetisk.


OCH JAG HATAR SÖNDAGAR!

somebody call 911

Okej, jag ska försöka börja blogga tillbaka nudå. Men ni får ha överseende med mig. Haha, har ingen jävla aning om nån helst läser min och syrrans blogg, knappast. Men man kan ju drömma.

Har jobbat idag, det var tuuuuungt!! Flippade totalt den sista timmen och gjorde absolut ingen nytta. Haha, typ halv 12 tiden stoplade Lotta och hennes kompis in på S-market och satte sig ner på vår fina bänk. Och där satt dom tills jag slutade jobbet. Tänkte agera den barmhärtige samariten och ge dem skjuts till Dannes men då kom självaste Danne och förstörde min plan. Höhöhöhö

Ikväll ska jag göra stan farligt med Sofia liten och hennes klasskompisar. Mitt humör är nujust på topp, för första gången på länge, and I wanna keep it that way! Den som förstör detta för mig ska få hell! Jaja, ska äta nåt och fixa klart mig så springer jag över till Sofias.




don't stop believin... kanske man inte borde

I'm not o-fucking-kay

Jag kan ju inte säga att jag mår bra. Jag är inte okej!
Vissa dagar går det bättre, andra dagar inte. Idag har varit en jobbig dag.. Jag sitter ju mest för mig själv i min lilla lägenhet och tänker, gråter, minns, tänker lite till. Och när jag sen vill hitta på nåt, då är alla mina tre kompisar upptagna! Jag behöver verkligen fler kompisar, och ett eget liv!

Hur blev det såhär? Vad kunde jag ha gjort för att undvika det? Vad kan jag göra nu? Vad ska jag göra?!

Värsta är att hela mitt liv har kretsat kring honom i ett och ett halvt år, nu har jag inget liv. Jag har inget eget liv.

broken-hearted girl


Hur kunde det bli såhär?

-



Aaand, it's a no show

oh-my-god

Min aktiva söndag fortsätter.. Fast jag suttit med en massa hela dagen tycker jag inte att jag kommer mig nånvart. Har börjat på min uppsats, måste skriva som en tokig anka imorgon för att få den klar! För jag har ännu inte kommit till finskaläxorna, och dom ska vara klara imorgon. Suck.. Jag behöver verkligen nån som sparkar mig i röven hela tiden! Annars blir ingenting gjort.

Ska ta en lång dusch nu här emellan och sedan göra finskan. Och så hoppas jag att gubben dyker upp snart, annars blir jag aningen lessen.

HM!

Aktiva söndag

Idag har jag tänkt sitta med skolarbeten hela dagen! Har redan skrivit klart mitt protokoll så nu borde jag ta fram min bok och läsa klart den så jag kan börja på min uppsats. Jag behöver bara en liten bloggpaus först, hihi.

Igår kom Jessica hit på besök. Senare på kvällen gick vi till Olivers men jag stannade dock bara en timme. Det var liveband och jag HATAR liveband på Olivers! Man hör ju ingenting vad den man sitter brevid säger. Annars var det helt okej. Det var skönt att få dansa av sig lite och tänka på något annat.

Btw, jag håller på att bli galen! Helt seriöst denna gång. Jag kom på mig själv med dom mest absurda och dumma tankar att jag blev helt paff! Som tur är har jag ju min privata hjärnskrynklare Sofia, men jag undrar nog om jag inte borde skaffa professionell hjälp. Jag har för många tankar i mitt huvud, och jag kan inte stänga av det.


Jösses

Hello



Tell me how to win your heart, for I haven't got a clue..

Fredagsmys

Haha, gud vilka idioter det finns i Sverige! Sitter och kollar på Talang med mamsen och syrran.. Jaa-a, jag vet inte vad jag ska säga.
OMG men jaa herregud!! Lyssna på denna tjej då! Äntligen nån med talang.


ÅÅÅÅÅH, KANSKE MAN SVARAR PÅ MEDDELANDEN! you suck

don't be a stranger

Why I don't know
I'm in too deep, to say no
hold me close, don't let me go
I wanna take this chance
risk it all for you
it's what im gonna do

If only for tonight
(don't be a stranger)
I wanna take this chance
risk it all for you
knowing what im gonna do
if only for tonight
(don't be a stranger)
I want it all from you
tonight

Chi ching

Håhh, gud vad slut jag e i hela kroppen! Mamsen kom till mig lite före 11 imorse. Vi började med att städa hela min lägenhet och sen har vi gått på stan resten va dagen. Det e tydligen inte så bra för mamsen att gå på stan med mig, haha! Sitter hos mig nu och väntar på papsen. Ska åka hem till älskade Vörå, har jobb imorgon.

Vad ska folk göra ihelgen?



Kanske det skulle kunna bli sommar nu!

oh baby it's rainin'

Det skulle ju vara bra med lite regn.. och plusgrader!

Jag har inte riktigt någon aning om vad som händer runt omkring mig nujust har jag märkt. Folk gör saker, dumma saker, bra saker, folk säger saker, dumma saker, bra saker.. Men jag lixom fångar inte upp nåt. Allt glider in genom etta örat och ut genom det andra.
Borde jag skaffa nya kompisar? Borde jag kanske prova på andra saker? Allt går bara runt och runt och runt och jag vet inte hur jag ska stoppa det.

Btw, varför fattar inte folk när man sänder ut hintar 'kom hit!' ? Fatta nåååä, som vi sa på min tid.

0804 - Torsdag

Ååååh, det e så mycket jag borde göra!!
Göra finskaläxor
Skriva protokoll
Läsa bok
Skriva uppsats
Skriva 2 kursdagböcker
Tenta om soc pol tent...
fuuuuuuuck

Men jag har dämpat min ångest med lite shopping tillsammans med Sofia idag. Det kändes skönt, och ännu mer ångestframkallande! Oh well.. Får snart lön så kanske jag klarar mig.


Oh yes yes yes

Och, imorgon kommer mamsen på besök! Det ska bli roligt. Sååååå, nu måste jag städa.. crap

Paus

Hejsan! Tänkte bara säga att jag tar en bloggpaus både på min egen blogg och här, måste prioritera skolan just nu, har så himla mycket att göra.. Och jag har ingen motivation till det. Aja, kommer tillbaka efter provperioden!
Ha det bäst! :)
Peace!

Love you sis <3

1,5

Gaaahhh, gud vad jag hatar det finska språket!! Och min finskalärare! Varför kan hon inte bara glömma bort mitt namn och ge mig godkänt så jag slipper denna pina?! Crap.. Och nu måste jag göra en hel hög med läxor, bara för att hon hatar oss allihopa.

Ikväll ska jag och gubben på bio. Idag är det den 7:e april, vilket betyder att idag har jag och Tony varit tillsammans i ett och ett halft år. Tänk, att man efter så lång tid ännu känner lika starkt för samma person. Jag vill verkligen inget annat än leva mitt liv med denna man. Jag är realistisk, jag vet att det inte finns några försäkringar om att vi ännu är tillsammans i slutet av dethär året. Men jag hoppas. Och jag tänker kämpa för att det ska bli så.

Jag älskar honom. Och han älskar mig.

FINE


Oh crap, vad jag blev på skitit humör nu!
people suck

0604

Usch, har ingen lust alls att göra mig klar och gå till skolan idag! Jag tycker om att ha ledigt! Höhö..

På tal om ledigt.. Kom sommar, kom!! Vill verkligen att all snö ska smälta bort nu och att solen ska komma fram och ge oss +25 grader!



Vill bli såhär brun igen! Det lär ju inte bli nån resa till södern iår så banne mig om inte den finska sommaren skärper sig.

Har jag sagt att jag hatar provperioder?

Hejsan, nu har jag suttit och läst på prov heela dagen, plus att jag läste ut min modde bok som jag har bokdiskussion på onsdag. Jodå, det är så jag vill spendera mina dagar! Nåja, no ska väl dehär gå. Imr har vi iaf tyska prov och ja blir förbannad om int he går bra efter tre dagars intensiv pluggande! Nej nu ska ja chilla å senare ikväll kommer top model och btw så kommer snövit på disney channel också ikväll, lite nice! :D
Ha de så bra! :D
Peace!

Love you sis <3

fest hos mej







0304

Såååå, hur ska alla fira påsken då? Själv sitter jag hemma i min skrubb färdigsminkad och håret snyggt gjort och väntar på en massa fina människor. Jag har ju gått med på att ha (för)fest hos mig. Hoppas min kära granne under mig sover sött när vi sätter igång! Hehe, evil!

Kom hem från Vörå idag, for dit med gubben igår. Har jobbat idag och jösses folk är som galna! Det är alltid jobbigt med högtider.


Nejää, var e alla nu?!




Glad Påsk alla!

love you lilsis, have fun tonight

0104

Min kära granne väckte mig 05:30 imorse med sin underbara basmusik! Herregud, jag skulle kunna strypa dendär fula alkisen!
Har endast haft en gruppdiskussion på schemat idag, och den är redan över. Ska gå ut på stan lite med Sofia sen idag, och så borde jag läsa min bok så jag kan sätta igång med min uppsats. Men då jag är så lat! Jag måste verkligen skärpa mig.

Imorgon åker jag och gubben iväg till älskade Vörå. Mamsen ska göra middag och så ska jag i jobb på lördagsmorgonen. Om jag nu inte blir sjuk.. Hade lite feberstegring igår och har väldigt sjuk hals. Men det känns lite bättre idag faktiskt.


Är i stort behov av ny musik! Förslag anyone?


my pumas
RSS 2.0