nice to know ya. let's do it again

Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin! Pampas fortsätter med pre pampas på Filicia.


jag försöker men förlorar varje gång

PAMPAS 2012

Aj mitt huvud. Pampasveckan är igång. 4 days to go.

even though I got a broken heart

I'm done! Tack och hej.


Pampasveckan kunde inte komma mer lägligt...

Hoppsan

få'nt ja en körv så höppä ja i älva


Orkar inte fixa bilden. Jag och mina älsklingar har grillat korv och bara njutit av livet hela dagen idag. Så härligt! Sen ikväll har Sofia varit här på en vinflaska och massa skvaller. Ska till frissan imorgon kl 11 så det blir ingen utgång för mig ikväll. Men jag får ju sova brevid min fulla lillasyster, vackert så. Haha.

I'll come back

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never been this way before
All you can do is try to know who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon

And follow the light
You'll come back when it's over
No need to say goodbye

onsdag

Nothing new really. Sitter och spanar efter en ny lägenhet. Skulle vilja ha en rymlig och ljus två, gärna med balkong. Oh well, drömma går ju. Måste bli rik först.

Btw, jag gillar starkt mitt jobb! Barnen är så superhärliga! På fredag ska vi till fågeltornet och grilla korv, vår feelis till tusen.

sämsta låten genom tiderna

there you'll be

Blev just påmind om att det idag är 8 år sen mommo dog. Denhär dagen gick på två sekunder från dålig till helt dyng skit..

through my rise and fall you've been my only fan

Det suger åsneballe att vara sjuk! Dessutom när man inte är så jätte sjuk mera utan bara har lite stegring, sjuk hals och snuva.. Då kan man ändå inte hitta på nåt utan får sitta hemma och spotta i taket. I hate it! Jag är grymt bitter!

With everything happening today
You dont know whether you're coming or going
But you think that you're on your way
Life lined up on the mirror dont blow it
Look at me when Im talkin to you
You looking at me but I'm lookin through you
I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain here in your pride
I see you're not satisfied
And I dont see nobody else
I see myself

Euphoria

det är inte mig du ser

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid

vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

leejdon

Nästan 39 graders feber, snuva och sjuk hals. Jag dööör!

I love my life, int helst nalite!

some pictures


Rise Against


Prkl club - bästa baren i stan!


We got beef


We got beef

swing life away

Rise Against igår var så himla bra!! Vi var sneaky och gick upp å en balkong där man såg allt hur bra som helst. Sen efteråt gick vi till mbar på lite vin med Steffe, hon var lika söt som vanligt. Hihi. Nu ska vi göra oss i ordning för lite shopping och vad vi nu annat hitta på. Ikväll blir det kanske Helsingfors bästa hamurgare, vi får se.

I believe in angels. The kind that bring you home, when home becomes a strange place


Grattis alla flickor, tjejer, kvinnor, damer, kärringar och mommor på vår fina kvinnodag! Som min kära kille sa "njut så länge det varar" haha nånej. Världen skulle gå under utan oss kvinnor, och det vet ni män också.
Imorgon bär det av till das hufvudstad på Rise Against konsert och huvudstadshäng. Det ska bli så skönt med en liten minisemester. Jag tänker vila, äta gott och bara må bra. Och såklart mysa massoooor!!

the second day over

Två dagar avklarade på eftis. Igår bakade jag pannkaka för första gången i mitt liv och idag har jag kokat kräm. Än sålänge har ingen dött, hehe. Ungarna är jätte härliga! Får se hur länge jag får stanna nudå.
På fredag åker jag och Jonas ner till Hesa på Rise Against konsert och allmän huvudstads häng. Yey, som jag har väntat! Damn vad jag ska shoppa, haha. Iallafall lite.

lovely sunday

Skön söndag utan krapula. Planen igår var att åka till Jeppis men det blev inte så. Istället samlade vi ihop ett skönt gäng och hade det mysigt hos Jonas. Sen var det också planerat att vi skulle gå till Ollis men det var skit lång kö och dödskallt ute så vi svängde om och gick hem istället. Jonas har dragit på sig feber så som den söta lilla flickan jag är har jag nattat honom och sitter själv och kollar Desperate Housewives och äter chips. Hehe.

Man borde kanske dra ut på en prommis, snart.

I fink you freeky and I like you a lot

Sitter hemma hos mig med J och Båsken just nu. Vi ska snart åka och hämta upp Sandra från tåget och sen till Subway på en mumsig smörgås. Hehehee. Jag fick jobb idag så jag förtjänar en sub! Från och med på måndag ska jag agera eftisledare i Solf, yeee! Det kommer bli jätte härligt. I'm so excited!

about you


I've not been the same since

Blää, jag har blivit sjuk. Sitter hemma i vasa nu och snorar framför Top model.. Jag orkar inte bli sjuk, fööck. Oh well, det blir väl bättre framåt kvällen när det vankas middag, lite vin och massa mys. Hihi.


RSS 2.0