today

Sitter hemma i älskade Vörå nu. Kom in från en promenad men vovven för en stund sen. Har jobbat 8-16 idag, det var jätte roligt faktiskt. Jag tycker om mitt jobb egentligen! Haha. Imorgon ska jag i slalombacken med Karvsor (Vörå Norra) skola, woppiie! Det blir outstanding! Det är alldeles för länge sen jag stod på skidor nu igen..

Haha, jag har tråkigt!





Hahahahaha, min "lessen i öga" bild!! Nu ska jag se True Blood.

missing


JAG SAKNAR MIN MINNA NÅGOT FRUKTANSVÄRT!!!

Like a prayer

Life is a mystery, everyone must stand alone

Ida&Jessica gnällde att jag måste uppdatera min blogg så nu gör jag det. Ska börja röra mig mot Vörå snart, ska på jobb idag. Har det jätte stressigt nu med allting. Jätte mycket jobb mittiallt, massor att komma ihåg med Pampas och mina bokrapporter lider.. Men jag får skylla mig själv.

Hade "halv 8 hos mig" inspirerad myskväll med Ida&Jessica i lördags, det var jätte roligt! Och nu har vi bestämt att vi ska börja ha det varje vecka. Höhö, good luck to us!

Men nu släpper jag allt och sticker på jobb, tudiluuu!

dizzy

Jag har svårt att andas. Det vinglar i huvudet. Det botar vi med massa sprit ikväll!
Inga problem, men sprit är nog lite för gott.

paus

Jag är tillbaka typ i mars. Efter Pampas.

gone under ground

Oj gud vad jag varken orkar eller har tid att blogga just nu. Sitter just nu hemma i Vörå och hör på när Niisi läser till geografiprov. Och jag försöker skriva så mycket jag bara hinner på mitt inlämningsarbete, men det går inte så bra när jag inte har nåt SPSS på min dator.

Idag har jag varit och vikarierat på Maxmo Kyrkoby skola. Har haft åk 1-2 nästan hela dagen, dom är så söta. Och imorgon ska jag till mammas dagis och vikariera.

Oh well, ska försöka få lite mer skrivet nu.


Mmmm, slejksticko!!

dag 11 – första gången jag dumpade någon/blev dumpad.

Första gången jag dumpade någon jag verkligen tyckte om var år 2008. Det var hemskt och jag kunde ha hanterat det på ett bättre sätt. Men det gjorde jag inte och det slutade med att jag sårade den jag hade levt ihop med i över två år. Men gjort är gjort. Vi är vänner.

Såheså. Gud vilken intressant historia.

dag 10 – min syn på kärlek.

Hmm, min syn på kärlek. Jag har en väldigt gammaldags syn på kärlek. Det jag söker efter i en man är ärlighet, närhet, respekt och gränslös kärlek. Jag är en väldigt fysisk person som gärna håller handen när man går på stan och stannar för pusspauser. Jag älskar när en man tar på mig! Jag är medveten om att ingen är perfekt och att ingen man nångång kommer uppfylla alla mina krav. But a girl can dream, right? Haha.

Jag har mycket av detta med Pelle. Han vet vem jag är och älskar mig därefter. As long as we both love eachother ♥

dag 09 – vad jag vill göra i framtiden.

Som sagt så vill jag jobba på radio. Helst på nån station liknande X3M. Jag vill ha roligt på jobbet! Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga om det. Jag tänker studera mera media efter att jag är klar med kandidatexamen i socialpolitik, och göra allt jag kan för att nå mitt mål.

dag 08 – mitt bästa minne.

Jag har så många minnen så jag tänker berätta om mitt bästa minne från 2010. Det var 3.7 i Kalvholmen på Pelles pappas 50 års kalas. Jag och Pelle hade "dejtat" ett tag och en kille frågade mig om vi var tillsammans. Jag sa nej. Så han frågade vad vi så är om vi inte är tillsammans, så jag svarade att han måste nog fråga Pelle. Han frågade Pelle och han svarade nog något. Sen vände han sig till mig och viskade i mitt öra "men visst e vi?" och jag sa ja.
Iiiih, den känslan som gick igenom mig då! Mitt hjärta bankade och min mage knöt sig.

dag 07 – mina olika stilar genom åren.

I slutet av högstadiet och första året av yrkes var min stil...emo, typ. Det var mycket svarta kläder (fast jag har nog haft svarta kläder hela mitt liv, svart är min favoritfärg) och jag målade en liten stjärna på tinningen med en kajalpenna varje dag.



Under slutet av första året i yrkes så gick jag mer och mer över till en "normal" stil.



Och jag tror att jag har typ samma stil nu som då. Visst jag byter lite varefter modet ändrar men jag anser att jag har en väldigt normal och inte så spännande stil. Det som har ändrat sedan denhär bilden blev tagen är att jag snart varit brunett i ett år.

RSS 2.0