Goodbye my friend


Älskade Sini åkte idag. Hon ska spendera den kommande tre åren i Dubai. Och det suger nåt så otroligt! Jag kommer sakna henne enormt mycket. Har bara känt henne sen i somras men det är nåt speciellt med henne, vi fick kontakt direkt. Jag ångrar att jag inte sa allt jag ville säga i lördags. Jag trodde att jag ännu hade tid. Men hon kommer hem igen till julen så då ska jag krama henne och berätta allt för henne.

Jag hoppas du får det bra där du är. Och att du tänker på oss stackare här i kalla Finland ibland.

Puss

ARRG

Oj gud, jag måste bara få avreagera mig! Har haft tusen saker att göra idag och det går tydligen inte att resonera med folk idag. Jag pekar inte ut någon men tydligen har alla en jag-dag idag. Har suttit och skickat mejl åt höger och vänster den senaste timmen och försökt få iordning allt. Så nu tror jag att jag har allt på klart igen. Sitter nu och väntar på styrelsemöte kl 17 och sen ska jag iväg på ett tutormöte kl 22. Plus att jag inte har hunnit äta nå mat idag så jag hungrar ihjäl snart! Allt är skit idag.

Och jag borde, och jag borde, och jag borde, och jag borde...............

Jag är så uppstressad att jag har sjukt i hjärtat.

I love you



When you say you love me
The world goes still, so still inside and.
When you say you love me
In that moment I know why I'm alive.

When you say you love me.
When you say you love me.
Do you know how I love you? ♥

Skola

Uäk. Sitter i skolan nu med Emilia. Vi har haft engelska från morgonen och slutade 11:30 ungefär och vår nästa föreläsning börjar först 14:15. Blää. Fast det lönar sig inte att cykla hem. Jag hatar att cykla! Eller rättare sagt, jag har för dålig kondition för att cykla. Tror jag ska dö innan jag har kommit mig till och från skolan.

Fast, imorgon är det Wasa by night. Yee. Ska börja dagen med lunch med Sofia och Maddi sen ut på stan och få fixat till sig en tröja. Tänker inte fara på Ollis eller nåt sen, vill int riskera bli sjuk igen. Jag har fått nog.

Egentligen borde jag kolla på min engelska uppgift, men den ska inte vara klar förrän nästan vecka så jag hinner nog, höhö. Sen ikväll ska vi ha en skönhetskväll med våra små gulisbarn. Det blir säkert helt skoj.


Hmm, jag tror nog jag ska bli blond tillbaka snart.. Eller?

17 september

Jag är sur. Var till HVC idag, än en gång. Fick ett nytt recept på nå piller som jag ska ta tre gånger om dagen och så ska jag fortsätta med mitt älskade nässprej, blää. Så nu är jag helt less på allt och alla! Jag vill hem till min säng, dra täcket över huvudet och sova till onsdagen. I hate my life. Jag vill knarkaaa, höhö.

Enda ljusglimten just nu är att jag och Niisi, och kanske das parents, ska fara på bio ikväll. Det blir niiiice!


Jag saknar min blonda vän Jessica!

HOT LIKE MEXICO

Ååh, jag får spunk snart! Jag vill så på en södernresa nu. Gran Canaria, Turkiet.. whatever. Sålänge jag kommer bort härifrån snabbt som tusan! Jag och Minna fantiserade förra helgen att vi skulle åka till Ayia Napa över hennes födelsedag. Men som med allt annat vi planerar så blir det väl inte av, höhö. Fast nujust åker jag vart som helst med vem som helst.

hrmf

GAAAHH!! For till läkaren idag, gick in, kom ut med en pinne i näsan, gick in tillbaka och punkterade bihålorna!! I just love my life....nooooot! Efteråt blödde jag ur näsan som en gris. Och nujust håller guliakademin på. Suger ganska hårt att jag inte kunde gå... Men, jag får ju tillbaka mina pengar iaf så det känns ju inte helt värdelöst. Tar nya tag till wbn nästa vecka.


my guy ♥

14 september

/%=¤=(/¤/FJEF)W¤T"#¤!! Sådär tycker jag om att vara sjuk! Var till HVC igår och dår sa dom att det är ganska troligt att jag fått bihåleinflamation igen. FAN! Men jag ska till en öra, näsa, hals doktor idag klockan 1 så jag hoppas verkligen att det inte är en inflamation. För jag tänker banne mig inte genomgå en till punktering, fyfan!



Ååååh vad jag är hungrig! Men har ingen mat.. Är snål på en Subway smörgås! Det är typ tusen år sen jag åt en sist. Kan dom inte starta ett Subway här i huset brevid mitt? Höhö

My love


Every day I love you more and more ♥

7 september

Haha, sitter och kollar på Idol. You just gotta love those idiots! Fast en grej som stör mig är att första som gick in var ju Geir Rönning, han är ju artist redan. Han behöver inte Idol. Hm!
Usch, hade skola 09:15-15:30 idag.... Trodde jag skulle dö. Har sovit så dåligt inatt. Borde egentligen ta natten nu men ska sitta uppe och vänta på sötis.

Hmm, längtar till fredag. Då får jag träffa mamsen, finally! Kommer mig aldrig hem när jag inte har jobb. Fast på fredag ska jag och leka dagistant till mammas dagis. yeey

Här är Geir.. i Melodifestivalen. Behöver han Idol? PR kupp?

6 september

Gosh, jag har absolut bloggtorka. But I'm not sorry.. Det händer typ inget nytt i mitt liv. Har haft en föreläsning i skolan, vi har haft vår första sitz och andra evenemang och så har jag myst med sötis. That's my life. Finns inget mer att säga. Denna helg har jag och älskling bott i Sundom, jäkla skönt! Där är så fint och så är det så skönt att man inte är lika anträffbar som i stan. Haha.


Åh vad jag saknar Åland!
RSS 2.0