I try to erase you, I can't get you out of my head

FML!
 

primadonna girl

Sitter hemma och har feelis och väntar på att frugan ska hämta upp mig. 16:30 går vårt flyg mot Hesa. Jag ska till Lovisa och fira midsommar på Nakkes villa och Steffe ska på bröllop. Awesome helg kommer det bli!
 

Provinssi baby




















She's baaack

Nu vet man att det är sommar, för nu har Steffe aka frugan flyttat in! Hon har lämnat tandborsten här och fått extranyckeln, hehehehehhee. Lovely! Bilder från Provinssi kommer så småningom, när jag har ork och lust.

Provinssirock

Jeee, sticker snart till Provinssi med Madde, Steffe och Maddes kompisar. För första gången i mitt liv. Jaa, jag vet att jag är efter. Men jag har alltid jobbat denhär helgen. Så därför bestämde jag mig för att åka nu när jag en gång är ledig och innan jag blir för gammal för att fara, hehehe.

Tack och förlåt på förhand!

Tiden går fort när man har roligt

Helgen kom och gick. Sömnen jag ville ta igen blev ännu mer på minus känns det som, but it's okay! Man behöver inte sova på sommaren. I fredags var jag, Madde, Elina och Linda till Fontana på Loca people. Det var lite av en flopp, vilket är synd, för DJ'sen var awesome och jätte söta! Hehehe. Sen spenderade jag hela lördagen med Anna. Vi låg på hennes takterass och solade, sen gick vi till Strampen på en fantastisk lunch och till kvällen blev det Hoviska och Ollis. Det var mera drag på Ollis, som vanligt hihihihihi.
På söndagen kände man ju sig si sådär men det botade jag med mat på RAX med familjen. Sen lurade Soski med mig till Strampen på några med henne och Daani. Det blev en härlig chillkväll som var välbehövlig.













Kickstart my heart

And my summer! Solen och en något så när värme har infunnit sig idag så då firar vi med Loca people på Fontana.


Äcklig spegelbild, but I don't care! Puss på er alla!

Nu drar vi till Mariehamn

ÅÅÅÅÅH 26-29.7 kom nudåå!!!!

There's a place that I know, it's not pretty there and few have ever gone

Everybody's got a dark side, can you love mine?



Det ser ut som det kunde börja åska. Jag är livrädd för åska, jag kommer skita ner mig. Det är i sånahär situationer som det suger att man inte har en bfriend som beskyddar en..

Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul

Firade lillasyster som tog studenten i lördags, duktig unge! Sen blev det utgång till ollis med bästa tjejerna.







RSS 2.0