Angel



Igår var en skitbra kväll! Broken Door och Tomas Di Leva. Flickorna var på topp. Sen köpte vi mumsig grillmat och vandrade hem i natten. Dethär blir nog en årlig resa, jappjapp.

In heartbreak city

- Sjörövar Fabbes farfars far är minsann en sjusärdeles karl, kring alla hav han far och far tjohej hadelittan lej!
- Kanongoda jordgubbar, tre för 10!
- Sean Banan har ju bara en halvtimmes spelning, inte en och tretti!
- Men hur är det om hon vill komma och köpa en Brolle tröja? - Är du underårig? - Ja. - Jamen då gör vi såhär... *ser väldigt förstående ut* Du stannar här!


Vi ska alla gifta oss med Brolle, haha! Bilder kommer sen när vi är hemma tillbaka. Men detta är nog det bästa jag gjort på länge!

OMG



Hälsningar från Åland! Here we go!

off we go

Såååå inatt sticker vi, det blir nice! Vädergudarna har lovat regn hela helgen men vi måste tänka positivt. Haha, här är mina söta resekompisar.



Blää vad jag kommer sakna min älskling! ♥

Bläää

Ojdå, har inte alls haft nån lust att uppdatera på några dagar nu. Well, i lördags satt jag och Sini här hos mig och drack några medan Pelle och Freddi var till Jeppis en sväng. Det var riktigt mysigt! Sen har jag umgåtts med min sötis. Han är nog världens bästa! Hhihihihi, pirr i magen.

Jösses, det är i övermorgon som vi åker till Åland! Jag har inte fattat det än. It's gonna be legen..wait for it..dary!! Fast det kommer bli jobbigt att vara borta från Pelle. Jag har blivit så van vid att ha honom hos mig varenda dag nu. Men det ska nog gå.


my love ♥

21:55



Haha, jag och Stefan dricker mycket vin ikväll. Just a typical friday.

it's friday baby

Och så mittiallt har en vecka av semestern gått. Blääää. Jag gör typ inget om dagarna. Sover till 11, kollar tv, stiger upp, kokar mat och så kommer pelleponken hem från jobbet. Fast jag klagar inte, hehe. Idag skulle jag vilja åka till beachen, det är så finr väder. Nån som ska med?



Jag saknar min gummor!

Pixie Lott

onsdag

Igår var jag, Josefin, mamma, pappa, mina småkusiner Oskar och Pontus och deras föräldrar till Powerpark. När vi kom dit spöregnade det så halva dan gick vi runt i våra snygga engångsregnrockar. Göud vad jag hade glömt hur otroiligt roligt det är att åka i alla berg och dal banor och annat coolt! Det bara pirrade i hela kroppen.

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har varit på lunch till Strampen med Steffe och Axo. Karvin karv joinade oss lite senare också. Sen gick vi flickor in till stan och gjorde av med allt för mycket pengar.


Två klänningar från H&M
Jeansjacka och huppari från Jim&Jill
BH från H&M
Armband från KappAhl

Och mamma, jag vet attt du läser dethär. Jackan, hupparin och armbandet var på rea, haha. Fast nu tycker jag nog att pelleponken kan söka sig mot stan.

last night



how beautiful you really are to me ♥

it's today

Ska i jobb om en halvtimma så då är det bara 6 timmar som står mellan mig och min semester, hihi. Äntligen! Sen sticker jag till stan och gör mig klar för att göra gatorna farliga med en massa sötbollar. Iahaiahiahaihaih, jag är på så bra humör idag! Hoppas det håller i sig, alla jobbiga kunder håll er hemma idag, tack.


Pelle
this one got me whipped, just off one look, yep i fell in love

showtime

Imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon,
imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon!!!!! Jaa, imorgon får jag äntligen semester. Jag börjar bli riktigt less på allt vad butiken är nujust. Fast våra planer om en utekväll kommer bli great.



Pelle dissade mig idag så jag har en myskväll för mig själv. Eller jaa, jag har ju Elvis. Men han dissar mig också. Ååh, jag saknar mitt blonda hår goddamit!

2 days

Blää, jag är totalt less på allt idag! Vill bara att det ska vara imorgonkväll så jag slipper dendär butiken ett tag. Och så längtar jag efter att få träffa Pelle, Sofia och Minna. Tomorrownight's gonna be a good night!
Hihih, Pelle e sötis!

torsdag

Göud vad varmt och skönt det är idag! Jag och Josefin har solat och haft vattenkrig, typ. Vi har blött ner studsmattan och hoppat. Och så har vi varit på en tur med vespan till glasskiosken. Ska i jobb om en timma... Men bara tre dagar till nu så har jag semester! Jag räknar med idag.
Idag har jag jätte mega drygt efter Pelle! Det har varit jätte jobbigt att vara ifrån honom så mycket dehär två senaste veckorna. Men snart, snart får jag vara med honom varje dag. Hähä, jag ska totalt stjäla honom från alla hans kompisar. Tss.

gomoron

Har precis vaknat. Ska i jobb 14-21:30 idag, bara 4 dagar kvar till semestern! Längtar tills klockan är 18 på lördag och jag får sticka till stan och fira. Hihi. I förrgår satte pappsen upp vårt tält på balkongen och där har jag, Josefin och Elvis sovit nu i två nätter. Det var så härligt inatt när det regnade.




Jag lånade en tröja av sötpelle i måndags, så nu sitter jag och myser i den fast det är varmt. Jag saknar honom.

pictures

Här kommer blider från i lördags.





















I'm feeling hot, hot, hot

Är det nån annan som har märkt att det typ är 100000000 grader där ute idag?! Det har faktiskt varit skönt att vara i jobb idag, svalt och bra. Nu skulle jag bara vilja ha lite sol så jag får steka mig lite.




Ignorera mig. Men min Pelle är ju världens sötaste typ!

rosa moln

Hihihihi, har spenderat igår och idag med min Pelle. Han är världens bästa, jag är så kär! Men nu får jag inte träffa honom förrän på lördag. Ska jobba tis-lö... bajs! Men efter det har jag semester och då sticker jag till stan igen.
Bilder från helgen kommer upp nån dag när jag orkar lägga in dom på datorn.

It's always better when we're together
3.7 ♥

the big 20

Och så var man 20. Denna bild förmedlar så fint hur jag känner inför att fylla år..



Förresten så är min blogg inställd på svensk tid, jag vet inte hur man ställer om det. Så därför står det att jag har skrivit dethär före midnatt.

fredagsmys

Göud vad slut jag är! Men jag känner mig ändå lite utanför som sitter ensam hemma när alla andra är påväg till Maxmo på dansen. Oh well. Ska mysa med Elvis och Johnny Cash. Det kommer Walk the line på tv ifall det var nån som inte snaja, skit bra film! Se den om du inte sett den.

Usch två timmar till som 19... blääää. Jag vill verkligen inte bli stor! Ingen som har sånadär krumelurpiller som Pippi hade till mig?




Såhär ser iaf en blivande 20 åring ut..


What you've got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind
pelle

tonåring

Åh herregud! Idag är sista dagen i mitt liv som tonåring! Imorgon fyller jag 20år... Det kanske inte är en så stor grej för vissa men det är det för mig. Jag vill inte bli stor.

Fredag idag, äntligen! Nu börjar Vörådagshelgen. Ikväll har jag lovat att stanna hemma med Elvis, stackaren har inlindat ena framtassen så han behöver lite hjälp ibland. Plus att alla andra i huset ska på dans till Maxmo ikväll. Och så ska jag upp halv 6 imorgonbitti så det skulle ändå bli en nykter kväll. Vi kör på hårt imorgon istället.




Hmm, slät hy och nice bruna. Imorgon vaknar jag väl upp med grått hår och djupa rynkor i pannan.. Haha dramaqueen!

eleven

Usch, har jobbat precis hela dagen idag så jag har missat det fina vädret. Gick ut en stund nu efter jag kom hem men jag har en sån jävla huvudvärk så jag kunde inte vara i solen. Min jobbarkompis informerade mig om idag att vädergudarna har lovat värme i 10 dagar till.. Min semester börjar om 11........... great!
Dethär är nog en tyck-synd-om-jessica-dag, men ingen verkar tycka synd om mig det minsta. Hm. Håller på och laddar ner första säsongen av SATC nu så jag ska trösta mig med flera avsnitt ikväll.




häähhäää, här ser ni nån som har tråkigt. oh well. Om man skulle gå och lägga några öl i kylen? Ja, det låter osm en bra idé, peace out.

pelleponken

no life

Hähää, vilken bruna jag har skaffa mig! Fast brände mig lite igår också så jag ska hålla mig ur solen en stund. Blir att jobba to-sö nu, blää! Har inte alls nån ork att fara till jobbet imorgon. Skulle mycket hellre ha stannat i stan med söt nu när han fick ledigt resten av veckan. Hm.

Har gått på stan med Ida idag. Har absolut inga pengar att shoppa för så klar sak att jag hittade en massa kläder som jag ville ha.. sånt är bajs! Men nästa vecka när jag får lön och semester så blir det nog att ta en runda i alla butiker. Fast jag ska försöka spara lite också så jag kan shoppa lite på Åland.


Haha, ingen av oss vet tydligen hur man ska se ut på foto. Men nog är vi ju en aning söta, höhö. Iaf Pelle.

hjärta



pelle

sun

Har legat på beachen hela dagen typ. Fick sällskap av Mikael en stund också. Gud vad nice med en ordentlig solbränna! Jag lovar, detta händer aldrig mig. Hoppas det blir sånthär väder hela semestern sen. Endast 12 dagar kvar, hihi.
Hm, jag har inga nya bilder att ladda upp.. orkar inte fota nånting. Fast nu ska jag ringa söt, hejdå.

monday, i am in love

Åååh vilket härligt väder! Har legat där ute och stekt sedan 10 nu, men behövde en paus. Om typ en timma ska jag fara mot stan så jag fortsätter mitt solande på beachen då, hehe. Nån som ska med?
Nu vill jag nog till Åland! Men inte länge kvar nu, nejnej. Det kommer bli så nice! Idag är det första dagen på Vörådagsveckan. Och ihelgen, damn om vi inte får den att bli lika kul som förra året! Måste ringa Linda så vi kan ta om allt! Haha. Iår kanske det är vår tur att bada i fontänen? Jag ska iåförsig jobba fre, lö, sö men whatever. Jag behöver inte sova.

Nej nu måste jag packa det sista så inte söt blir stressad på mig sen, tss.

:)))))

Rosa moln, fågelkvitter, pirr i magen, ett leende från öra till öra! aaah Igår var jättebra ifall nån missade det.

july

Jobba jobba jooobbaaa..! Ska jobba både lö och sö denna helg, suck. Men vad stoppar det mig? Imorgonkväll blir det kalas för hela slanten. Jag har ångest men det blir nog bra. Snart kommer en söt Jessica hit, minns inte när jag senaste såg henne.

Nä, nu ut i solen!



Haha,
jag för exakt ett år sen! love my hair, hm
saknar en söt

glad häst

IIIIH, igår och idag har varit så mysigt! ♥
For till beachen en stund igår iaf, det var ju varmt men till sist blev jag less på all sand som flög runt. Sitter i Vörå nu och borde gå ut nu när solen skiner, men jag känner mig aningen trött. Vill på resa jag nu! Can't wait tills vi ska till Åland, hihihihihihihihihihihi. Det kommer bli så bra! Fast å andra sidan så längtar jag inte för sen är ju sommaren nästan slut..
jag saknar min Soski! ♥
RSS 2.0