I get by with a little help from my friends

Fredagen spenderades som sagt hos Jessica. Vi åt tortilla, drack massvis med vin och besökte Ollis. En riktigt fin kväll med andra ord!










Lördagen spenderades på Nakkes balkong och senare på Public Corner. Hur kul som helst!

it's friday baby

Började dagen kl 8 imorse med en powerwalk med Emme, super skönt! Nu ska kroppen piskas in shape, haha. Typ iallafall. Åh vad skönt att det är fredag idag! Denhär veckan har gått så otroligt långsamt. Har klättrat på väggarna varje kväll ungefär. Men ikväll blir det vin och tårta när världens bästa Jessica fyller 22 år, wohooo!


Grattis sötis!

all is well, but well is broken

Kom jävla sommar, kom!! Håller på och planerar årets Ålands resa med Ida och jag blir så sjukt taggad varje gång jag tänker på det. Sen så tänker jag på förra sommaren och hur sjukt underbar den var. Alla kvällar på Strampen, midsommar i Bromarf, Jeppisdagan, fantasia, allt. Fan jag är så otroligt låg just nu och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill bara att det ska bli fredag så jag får hänga med mina favorit tjejer ida&jessica.

fuck this shit, fuck you, fuck everything




truth is

true story

it's here baby, I can feel it







just one of those days






don't stop believin'



Hittade en jätte fin bild från Brobyggarnas årsfest. Ska nog i nåt skede försöka mig på att byta till mig lite bilder av Beckis och Mia men jag orkar inte ännu.
Blev just så sjuuukt taggad inför UV-partyt på Ollis imorgon!! Ska åka och shoppa idag efter jobbet massa neonfärgade kläder och kanske lite uv-färg. Hihihi awesome!

People are stupid



I don't wanna think, I just wanna feel
I just wanna dream, yeh
So pour another round
And throw it back until it's down
Let's get lost until it's found, again and again
And even if I never forget you baby
Tonight I'm gonna let your memory baby
Go, always said I know

But at least I got my friends

Share a rain coat in the wind
They got my back until the end
If I never fall in love again
Well at least I got my friends
Like a light bulb in the dark
Saving me from the sharks
Even though I got a broken heart
At least I got my friends, got my friends, got my friends
Well at least I got my friends

Brobyggarnas första årsfest







































Tack kommittén, styrelsen, Magnus&Petski, KAJ, Sandra, Krisse och alla underbara festdeltgare för världens bästa årsfesthelg!! Har haft så otroligt roligt! Vi ses nästa år!

just like that



Idiot.

put it in your pocket and don't tell anyone I gave you



But now you're
You're looking like you really like him like him
And now you're feeling like you miss him miss him
You're speaking like you really love him love him
And now you're dancing like you need him need him

trip down memory lane









all I ever wanted was the world

Åh, har haft så tunga och långa dagar på eftis så jag har inte alls orkat blogga. Har varit hemma i älskade vörå sedan i söndags också. Skönt att bli ompysslad ibland. Men nu är jag hemma i vasa och sitter och smuttar på en välförtjänt öl. Väntar på att Båsken och Sandra ska komma hit så vi får traska iväg till nån mysig bar på några fler öl.

Det är förändring i luften på eftis men det tar vi sen efter påsk. Nu ska jag bara njuta av fyra lediga dagar utan stress eller några måsten. Eller okej ett måste har jag, jag måste städa lägenheten. I nåt skede, haha.


Aaaah ge mig sommar nuu!

Vad är det för dag idag?

Söndag visst? Pampas 2012 är över och jävlar vilken vecka det har varit. Igår startade vi dagen med silliz i Smedsby tillsammans med Janne Grönroos och Sås & Kopp. Vilken feelis! Absolut bästa på hela veckan! Efter det blev det mellanfest hos Conny hela dagen. Jag gick hem halv 8 ungefär, det är tungt att vara på topp. Skönt att det är ett år tills nästa gång.











RSS 2.0